ΣΠΟΡ, ΥΓΕΙΑ, ΕΥΕΞΙΑ

SOS! Πώς δεν θα πάρεις γραμμάριο στις διακοπές σου!

Post by: 02/08/2023 0 comments

Τα πιο απλά κολπάκια σου δίνουν τη πιο αποτελεσματική λύση! Για να χάσεις κιλά δεν χρειάζεται μόνο να πας στο γυμναστήριο ή να κάνεις κάποια ιδιαίτερη διατροφή. Το περπάτημα, το jogging, το τρέξιμο, το ποδήλατο και το κολύμπι είναι οι ιδανικές συνήθειες που πρέπει να υιοθετήσεις αν θέλεις να χάσεις περιττά κιλά ακόμα και στις διακοπές!

Αυτές οι δραστηριότητες σε συνδυασμό με κάποια απλά διατροφικά tips είναι must αν θέλεις να διατηρήσεις το βάρος σου χωρίς να πάρεις γραμμάριο!

Tip 1#
Διάθεσε την ημέρα τουλάχιστον 30 λεπτά για να κάνεις καρδιαγγειακή άσκηση όπως περπάτημα, ελαφρύ τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμπι ακόμα και το να παίξεις ρακέτες στην παραλία. Είναι σημαντικό να κάνεις αυτές τις δραστηριότητες τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα.

Tip 2#
Είσαι στο νησί; Κανένα πρόβλημα. Πήγαινε μια βόλτα στα σοκάκια. Είσαι στη θάλασσα; Κολύμπα για ένα μισάωρο και κάνε ασκήσεις μέσα στο νερό. Παίξε ρακέτες, beach βόλεϊ!

Tip 3#
Κόψε το κάπνισμα! Και μην φοβάσαι πως αν το κόψεις θα πάρεις κιλά διότι είναι μύθος. Η νικοτίνη ναι μεν μειώνει την όρεξη, αλλά οι παρενέργειές της στον οργανισμό σου είναι τεράστιες. Η κατάλληλη ευκαιρία για να κόψεις αυτή τη κακιά συνήθεια είναι  στις διακοπές σου όπου θα είσαι χαλαρή και θα μπορείς να κάνεις τόσα άλλα πράγματα για να ξεχαστείς!

Tip 4#
Απόφυγε το αλκοόλ! Τα περισσότερα ποτά περιέχουν ένα υψηλό ποσοστό λίπους. Το λίπος ανεβαίνει εξαιτίας των ζαχαρούχων αεριούχων ποτών. Δηλαδή είναι προτιμότερο να πιεις μια σκέτη βότκα με πάγο παρά βότκα με κάποιο αναψυκτικό. Γι΄ αυτό αν θέλεις να πιεις κάτι, επίλεξε λευκό ή κόκκινο κρασί, vergin-cocktail ή αλλιώς μόνο λευκά ποτά.

Tip 5#
Απόφυγε τα τηγανιτά! Προτίμησε σαλάτες, βραστά και ψητά. Υπάρχουν χίλιες εναλλακτικές.

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons