ΕΜΠΝΕΥΣΗ, ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

10 απλοί τρόποι να νιώσεις αμέσως πιο όμορφη.

Post by: 01/12/2020 0 comments

Υπάρχουν στιγμές που νιώθεις πραγματικά πανέμορφη. Νιώθεις λαμπερή, κομψή και έχεις όλη την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι. Υπάρχουν όμως και στιγμές που όλα σου φταίνε πάνω σου. Τίποτα δεν σου αρέσει και το βασικότερο πρόβλημα είναι πως δεν μπορείς να προσδιορίσεις τι φταίει. Για αυτές τις περιπτώσεις υπάρχουν μερικές απλές και μικρές αλλαγές που μπορείς να κάνεις για να νιώσεις αμέσως πιο όμορφη!

 

Διόρθωσε τη στάση του σώματός σου
Ο τρόπος που εσύ νιώθεις για τον εαυτό σου αλλά και το πως σε βλέπουν οι άλλοι, αμέσως αλλάζει μόλις σταθείς όρθια και με ίσια πλάτη. Αυτό μπορεί να ακούγεται πολύ μικρό και ασήμαντο αλλά μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά.


Κάνε κάτι διαφορετικό, κάτι καινούριο
Όταν συνηθίζεις να κάνεις τα πάντα κάθε μέρα με τον ίδιο τρόπο, κάπου χάνουν την αξία τους οι απλές στιγμές. Η τέλεια λύση είναι να αλλάξεις λίγο την καθημερινότητά σου και να κάνεις κάτι που είναι εκτός του συνηθισμένου σου προγράμματος.


Να αγαπήσεις τον εαυτό σου ακριβώς όπως είναι
Η αγάπη που έχουμε μέσα μας είναι αυτή που βγάζει την ομορφιά μας προς τα έξω. Αν δεν νιώθεις εσύ καλά με τον εαυτό σου, όσα κιλά και να χάσεις, όσα χτενίσματα και να αλλάξεις και όση γυμναστική και να κάνεις, πάλι κάτι δεν θα σου αρέσει.


Όλα είναι μία ιδέα
Μην σπαταλάς την ενέργειά σου σε αρνητικές σκέψεις. Μπορείς εύκολα να αλλάξεις αυτά που σκέφτεσαι σε πιο θετικά, πιο όμορφα πράγματα. Η αισιοδοξία αυτή θα βγει και προς τα έξω!


Η αυτοπεποίθηση είναι το παν
Είναι αυτό που λένε, fake it till you make it. Κατά κάποιο τρόπο ξεγελάς τον εαυτό σου έτσι. Να ξεκινάς κάθε μέρα έχοντας στο νου σου όλα όσα θέλεις να καταφέρεις και να νιώθεις πως τα έχεις ήδη.


Να ντύνεσαι όμορφα
Να φοράς ρούχα που σε κολακεύουν, χρώματα που σε φωτίζουν και αμέσως θα φτιάχνει η διάθεσή σου. Τα ρούχα μας, άλλωστε, μαρτυρούν στους γύρω μας κομμάτια του εαυτού μας. Να ντύνεσαι όπως θες να σε βλέπουν!


Να χαμογελάς πολύ
Όταν χαμογελάς, αμέσως γίνεσαι πιο γλυκιά και πιο προσιτή. Το χαμόγελο είναι από τα πιο όμορφα κομμάτια του εαυτού σου. Να το εκμεταλλεύεσαι!


Να περιποιείσαι τον εαυτό σου
Πολλές φορές, για να νιώσεις όμορφη, το μόνο που χρειάζεσαι μπορεί να είναι ένα ραντεβού για manicure και pedicure. Επίσης μπορείς να έχεις στο σπίτι μάσκες προσώπου και να τα εντάξεις στη ρουτίνα σου έτσι ώστε να είσαι πάντα φρέσκια!


Να φροντίζεις τον εαυτό σου
Βρες το είδος γυμναστικής που σου ταιριάζει και να προσπαθείς να το βάλεις στο πρόγραμμα 2-3 φορές την εβδομάδα. Πέρα από το ότι θα νιώσεις καλύτερα με το σώμα σου, κατά τη διάρκεια της άσκησης το σώμα σου παράγει ενδορφίνες. Είναι οι ορμόνες της ευτυχίας! Θεωρούνται το καλύτερο φάρμακο κατά της κακής διάθεσης και αποτελούν ισχυρότατο παυσίπονο.


Να φυλάς χρόνο για να ηρεμείς και να ησυχάζεις
Κάθε μέρα να αφιερώνεις τουλάχιστον 15 λεπτά στο να ησυχάζεις μόνη μακριά από τις υποχρεώσεις και τα τηλέφωνα. Μπορείς να δοκιμάσεις το διαλογισμό, ένα χαλαρωτικό μπάνιο ή ακόμα και λίγο χρόνο απλά για να διαβάσεις το βιβλίο σου.

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons