ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Γέμισε με θετική ενέργεια το πορτοφόλι σου!

Post by: 12/01/2018 0 comments

To Feng Shui είναι η τέχνη του να δημιουργείς αρμονία και ισορροπία στο κόσμο γύρω σου, η οποία μπορεί να έχει ευεργετικά αποτελέσματα στην καθημερινή σου ζωή. Μέσα από την εξισορρόπηση της ενέργειας, το Feng Shui διασφαλίζει την υγεία και την καλή τύχη όσων ζουν μέσα στο χώρο που εφαρμόζεται.

Διαβάστε στη συνέχεια 3 μικρά μυστικά για να κάνετε Feng Shui σε ένα πολύ σημαντικό χώρο στη ζωή σας: το πορτοφόλι σας!!!

Καθάρισε

Το πρώτο βήμα του Feng Shui είναι η γενική καθαριότητα. Όταν καθαρίζεις έναν χώρο, στην προκειμένη περίπτωση του πορτοφόλι σου, πετάς την παλιά, στάσιμη ενέργεια που έχει συσσωρευτεί, κάνοντας χώρο για το καινούριο.  Με τον ίδιο τρόπο που καθαρίζεις τη ντουλάπα σου, καθάριζε σε τακτικά χρονικά διαστήματα το πορτοφόλι σου ώστε να  δημιουργήσεις χώρο και να προσκαλέσεις νέα ενέργεια, δηλαδή χρήματα!!! Πέταξε τις παλιές επαγγελματικές κάρτες, ανενεργές κάρτες μέλους, σημειώματα, αποδείξεις… εννοείται ότι πιστωτικές κάρτες στις οποίες χρωστάς αρκετά χρήματα ή οτιδήποτε άλλο συμβολίζει χρέος  δεν πρέπει να βρίσκονται στο πορτοφόλι σου για ενεργειακούς λόγους. Όλη αυτή η παλιά και κακή ενέργεια πρέπει να φύγει από το πορτοφόλι σου.

Τακτοποίησε

Το δεύτερο βήμα στο Feng Shui είναι η αναδιάταξη των επίπλων. Στην περίπτωση του πορτοφολιού σου, μήπως ήρθε η ώρα για ένα νέο πορτοφόλι; Είναι αρκετά χαρούμενο; Έχει θετική αύρα; Είναι αρκετά μεγάλο; Έχει πολλές θήκες; Μήπως είναι πάρα πολλές; Αν το πορτοφόλι που ήδη έχεις δεν σου κάνει, χάρισέ το και αγόρασε ένα που να σου ταιριάζει.

Γέμισέ το με νέα ενέργεια

Το τρίτο βήμα είναι να προσθέσεις στο πορτοφόλι σου στοιχεία Feng Shui. Μπορεί να μην είναι απαραίτητο να χωρίσεις το πορτοφόλι σου στους 8 τομείς του χάρτη Μπάγκουα, πρέπει όμως να διαχωρίσεις κάποιους συγκεκριμένους τομείς. Για παράδειγμα, προσδιόρισε σε ποιες εσωτερικές θήκες θα τοποθετείς τις επαγγελματικές κάρτες σου, τις φωτογραφίες των οικείων σου, τα νομίσματα, τα χαρτονομίσματα κτλ. Κυρίως φρόντισε ώστε όλα όσα κουβαλάς επάνω σου, όχι μόνο να σε αντιπροσωπεύουν, αλλά και να ελκύουν περισσότερα θετικά πράγματα στη ζωή σου!

Φωτό από: blog.paulaandchlo.com

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons