ΕΜΠΝΕΥΣΗ, ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Συμβουλές Εβδομαδιαίας Ευτυχίας.

Post by: 22/02/2024 0 comments

Δευτέρα – Καθορισμός Στόχων:

Ξεκινήστε την εβδομάδα καθορίζοντας τους στόχους σας. Καταγράψτε τις προτεραιότητές σας και ορίστε συγκεκριμένα βήματα που πρέπει να πάρετε για να τους επιτύχετε.

Τρίτη – Φροντίδα του Σώματος:

Ας δώσουμε σήμερα χρόνο για φροντίδα του σώματός μας. Δώστε έμφαση στην ευλυγισία με ασκήσεις όπως yoga ή pilates που θα βοηθήσουν να αισθανθείτε ευέλικτοι και αναζωογονημένοι.

Τετάρτη – Δημιουργική Έκφραση:

Αφιερώστε χρόνο σήμερα για να εκφραστείτε μέσω της τέχνης. Ασχοληθείτε με κάποια δημιουργική δραστηριότητα όπως ζωγραφική, κεντήματα ή κατασκευές. Σας προτείνω να δοκιμάσετε ζωγραφική με κάρβουνο και να αφήσετε την φαντασία σας να ταξιδέψει σε ασπρόμαυρες σκιές.

Πέμπτη – Διαχείριση Στρες:

Χαλαρώστε σήμερα και εφαρμόστε τεχνικές χαλάρωσης ή διαλογισμού για να διαχειριστείτε το στρες. Αφήστε τον εαυτό σας να ηρεμήσει και να επαναφορτιστεί.

Παρασκευή – Κοινωνική Σύνδεση:

Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή για να επικοινωνήσετε με φίλους. Οργανώστε μια συνάντηση ή κάντε ένα τηλεφώνημα για να μοιραστείτε χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα. Ακόμα καλύτερα οργανώστε μια βραδιά και μαγειρέψτε όλοι μαζί, συνδυάζοντας έτσι την επικοινωνία και την δημιουργία.

Σάββατο – Αυτογνωσία:

Αφιερώστε χρόνο σήμερα για να ανακαλύψετε λίγο περισσότερο τον εαυτό σας.. Κρίνετε τις προόδους σας και σκεφτείτε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να βελτιωθείτε, να αναπτυχθείτε και να φτάσετε στον στόχο σας.

Κυριακή – Χαλάρωση:

Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει σήμερα και να ανανεωθεί. Απολαύστε δραστηριότητες που σας φέρνουν χαρά και ηρεμία, όπως ανάγνωση, περίπατος στη φύση ή απλά χρόνος με την οικογένεια και τους φίλους.

Συνταγή της εβδομάδας:

Κοτόπουλο τηγανιά με μήλο, κονιάκ και δαμάσκηνα!!!

Καλή απόλαυση των συμβουλών, να προσέχετε και πάνω από όλα κι όλους, να αγαπάτε και να φροντίζετε τον εαυτό σας, σαν τον πιο πολύτιμο θησαυρό.

Μιχαήλ Δούκας

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons