ΕΜΠΝΕΥΣΗ, ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Οι κρύσταλλοι που θα σε βοηθήσουν σε κάθε πτυχή της ζωής σου!

Post by: 05/01/2023 0 comments

Οι κρύσταλλοι χρειάζονται τη φροντίδα σου. Πρέπει να τους καθαρίζεις, να τους φορτίζεις και να ασχολείσαι μαζί τους για να ορίζεις τις προθέσεις σου και τι θέλεις να εκπληρώσεις μέσα από αυτές. Θα δεις ότι ορισμένοι κρύσταλλοι έχουν πολλαπλές χρήσεις, οπότε θα πρέπει να τους χρησιμοποιείς ανάλογα με τις προθέσεις σου.

Για καθαρισμό

Μπορείς να περάσεις τον κρύσταλλο μέσα από τον καπνό του palo santo ή του φασκόμηλου. Μπορείς να αφήσεις έναν κρύσταλλο κάτω από την πανσέληνο ή να τον περάσεις μέσα από τη φλόγα ενός κεριού, προσέχοντας να μην κάψεις την πέτρα. Το ιδανικό να βρεις τη μέθοδο καθαρισμού που σου ταιριάζει.

Για φόρτιση

Για να φορτίσεις έναν κρύσταλλο, τον εμποτίζεις με μία μόνο πρόθεση. Οραματίσου τι θέλεις από την πέτρα. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να φορτίσεις έναν κρύσταλλο, αλλά ένας τρόπος είναι να τον κρατήσεις στο μη κυρίαρχο χέρι σας και να φανταστείς ένα λευκό φως να περιβάλλει εσένα και την πέτρα.

Στη συνέχεια, ενέπνευσε την πέτρα με την επιθυμητή πρόθεσή σου και ζήτα τη βοήθεια και την καθοδήγησή της. Δούλεψε συχνά με τον κρύσταλλο για να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Και πάλι, υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να φορτίσεις τον κρύσταλλό σου, οπότε βρες αυτόν που σου ταιριάζει. Πρέπει να θυμάσαι όμως ότι υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ του καθαρισμού και της φόρτισης των κρυστάλλων.

Καθαρισμός είναι η απομάκρυνση του κρυστάλλου από κάθε περίσσεια ενέργεια που μπορεί να έχει απορροφήσει και τυχόν ενεργειακών ακαθαρσιών.

Φόρτιση είναι ο προγραμματισμός του κρυστάλλου, λέγοντάς του ποιες είναι οι προθέσεις σου και τι αναζητάς από αυτόν.

 

Κρύσταλλοι για την αγάπη.

Ροζ χαλαζίας: Η νούμερο ένα πέτρα για την άνευ όρων αγάπη που είναι γνωστή ως η πέτρα της αγάπης. Εξαιρετική για συγχώρεση και συμπόνια. Ανοίγει τις καρδιές μας στην αγάπη, την ειρήνη και την αρμονία. Μπορεί να θεραπεύσει μια πληγωμένη καρδιά και να κάνει δεκτική σε κάθε είδους αγάπη, ενώ αποκαθιστά την αυτοπεποίθηση.

Ροδονίτης: Μεταφέρει μια ισχυρή θεραπευτική δόνηση που βοηθά σε προβλήματα σχέσεων. Φέρνει συναισθηματική θεραπεία, συγχώρεση, συμπόνια και βοηθά στην απελευθέρωση του φόβου. Σε διδάσκει να δουλεύεις με την καρδιά σου, εξισορροπεί τα συναισθήματα και ηρεμεί την ψυχή.

Λυχνίτης: Προωθεί την αγάπη και πυροδοτεί τη λατρεία και την αφοσίωση από τη ρίζα της ύπαρξής μας. Βοηθά να εκδηλώσεις αυτό που πραγματικά θέλεις και είναι σύμβολο θάρρους, πάθους και ενέργειας.

Ροδοχρωσίτης: Ενθαρρύνει την άνευ όρων αγάπη και την τρυφερότητα. Προάγει την εσωτερική ασφάλεια, την αυτοεκτίμηση και τη συναισθηματική σταθερότητα.

Σαρδόνυξ: Φέρνει διαρκή ευτυχία και σταθερότητα σε έναν γάμο. Ενισχύει τις συνεργασίες προάγοντας την ακεραιότητα και την ενάρετη συμπεριφορά.

Σοδαλίτης: Μας βοηθά να πούμε το σωστό πράγμα τη σωστή στιγμή για να υποστηρίξουμε τον σύντροφό μας. Ιδανικό για επικοινωνία και αυτοέκφραση. Διευκολύνει την ορθολογική συζήτηση και την αυτοπεποίθηση.

Φεγγαρόπετρα: Φέρνει νέα ενέργεια και βοηθά στην αποδοχή των ζητημάτων που γίνονται αισθητά σε μια σχέση. Ενισχύει τη γυναικεία ενέργεια και τη γονιμότητα. Βοηθά στη μείωση του στρες και ενισχύει τις ήρεμες συζητήσεις.

 

Κρύσταλλοι για το άγχος, το στρες, την κατάθλιψη.

Λαμπραδορίτης: Σε προστατεύει από παράλογους φόβους και βοηθά στο να απαλύνεις τις ανησυχίες σου. Εκτρέπει τις ανεπιθύμητες ενέργειες που μπορεί να σε αποστραγγίσουν δημιουργώντας μια ασπίδα αρνητικότητας. Βοηθά στην τόνωση της διαίσθησής σου και στην αύξηση της αυτοπεποίθησης. Σε συνδέει με την ενέργεια του φωτός, καθαρίζει και ανοίγει όλα τα τσάκρα σου.

Λεπιδολίτης: Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς κρυστάλλους για το άγχος, ο λεπιδολίτης δημιουργεί μια αίσθηση γαλήνης. Περιέχει λίθιο, το οποίο χρησιμοποιείται συχνά σε φάρμακα κατά του άγχους. Ένας εξαιρετικός λίθος για μεταμόρφωση και βοήθεια για θετικές αλλαγές στη ζωή. Ανακουφίζει από την ανησυχία και την υπερένταση και εξισορροπεί τα συναισθήματα.

Λάπις Λαζούλι: Καθαρίζει τις συναισθηματικές αποσκευές και σου δίνει ψυχική δύναμη. Μια σημαντική πέτρα για να ξεπεράσεις τα τραύματα. Ενισχύει τη διορατικότητα, την επίγνωση και την εσωτερική αλήθεια. Ενώνει το μυαλό και τη φωνή για να φέρει διαύγεια στη σκέψη και την ομιλία.

Σεληνίτης: Μια πέτρα που βοηθά στον καθαρισμό του μυαλού και χαρίζει διαύγεια στη σκέψη. Μπορεί να απορροφήσει την αρνητική ενέργεια ενώ προσελκύει φως και θετικότητα. Μετατοπίζει τη δυσαρέσκεια, τον θυμό και τη μνησικακία ενώ ενθαρρύνει την αγάπη και τη συγχώρεση. Καθαρίζει το σκοτάδι που μπορεί να νιώσει κανείς και μπορεί να απελευθερώσει μπλοκαρισμένα συναισθήματα.

Αμέθυστος: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλά πράγματα, όπως για βοήθεια με προβλήματα εθισμού, αϋπνία και αύξηση της διαίσθησης. Χρησιμοποιείται κυρίως για να προσφέρει ηρεμία και ισορροπία και να ανακουφίσει από το άγχος. Μια τέλεια πέτρα για να έχεις κατά τη διάρκεια του διαλογισμού, επειδή ο αμέθυστος σού παρέχει μια μεγάλη πνευματική σύνδεση, μια αίσθηση ηρεμίας και μια καλύτερη κατανόηση της ζωής.

Μπλε Αχάτης: Ηρεμιστική και καταπραϋντική πέτρα που φέρνει ειρήνη και υπομονή. Είναι θεραπευτική και προάγει τη χαλάρωση. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στη δημιουργία εμπιστοσύνης και στην ανάκτηση της αυτοπεποίθησης.

Σουγκίτης: Γνωστή ως η θαυματουργή πέτρα. Φέρνει ανακούφιση από το άγχος και το στρες ενώ σε προστατεύει από τις ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες. Επίσης, καθαρίζει και θεραπεύει την αύρα σου. Είναι μια προστατευτική πέτρα, εξαιρετική για μεταμόρφωση, ενισχύοντας το επίπεδο της ενέργειάς σου και την υγεία σου.

 

Κρύσταλλοι για την καριέρα.

Καρνεόλη: Προωθεί τη διεκδίκηση χωρίς να είναι πολύ επιθετικός. Ενισχύει την αυτοπεποίθηση και είναι εξαιρετική πέτρα για φιλοδοξία, ενέργεια και δράση.

Φλουρίτης: Αυξάνει τις διανοητικές σου ικανότητες και προάγει τη δημιουργικότητα. Βοηθά επίσης στην οργάνωση και την επεξεργασία νέων πληροφοριών και καθαρίζει το μυαλό από τους περισπασμούς.

Μάτι της τίγρης: Εξισορροπεί τα τρία πρώτα τσάκρα για να σε βοηθήσει να παραμείνεις γειωμένος. Αυξάνει το θάρρος, την αυτοπεποίθηση και τη δύναμη. Σε βοηθά να ξεπεράσεις την κούραση και την αποθάρρυνση.

Το μάτι του τίγρη κάνει τις διάσπαρτες σκέψεις, τα συναισθήματα και τις πληροφορίες να συγκεντρώνονται με τρόπο που να βγάζει νόημα. Επίσης, ανεβάζει τη διάθεση για να υλοποιήσεις στόχους.

Κιτρίνης: Σου δίνει μια σπίθα δημιουργικότητας. Είναι επίσης χρήσιμος για την ενίσχυση της μνήμης, της συγκέντρωσης και της αυτοπεποίθησης. Η τέλεια πέτρα για το γραφείο σου.

Καθαρός χαλαζίας: Ενισχύει την ενέργεια και τη δημιουργικότητα. Γνωστός ως ο κύριος θεραπευτής, είναι ένας από τους πιο ισχυρούς θεραπευτικούς λίθους και λέγεται ότι αυξάνει την πνευματική σοφία. Προάγει τη διαύγεια του νου και βοηθά στη δημιουργικότητα.

 

Κρύσταλλοι για θετική ενέργεια.

Μαύρη Τουρμαλίνη: Ένας από τους πιο ισχυρούς λίθους γείωσης και προστασίας. Σε προστατεύει από κάθε αρνητική ενέργεια γύρω σου, σε βοηθά να παραμείνεις γειωμένος και διαλύει την ένταση και το στρες. Βοηθά επίσης να προστατευτείς από την ηλεκτρομαγνητική ρύπανση.

Μαύρος Όνυχας: Γνωστός για τις ηρεμιστικές, καταπραϋντικές και προστατευτικές του ιδιότητες. Δεν προστατεύει μόνο από τις αρνητικές ενέργειες, αλλά μπορεί να απορροφήσει και να ηρεμήσει ενέργειες, όπως να διαλύσει την ταραχή και να αυξήσει τον αυτοέλεγχο.

Ο Μαύρος Όνυχας μπορεί να δημιουργήσει μια απόσταση μεταξύ του εαυτού σου και της ενέργειας των άλλων ανθρώπων. Σε βοηθά να παραμείνεις ήρεμος και γειωμένος.

Καπνιστός χαλαζίας: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλά πράγματα, αλλά κυρίως μπλοκάρει τις αρνητικές ενέργειες παρέχοντάς σoυ ένα στρώμα προστασίας, ειδικά γύρω από την αύρα σου.

Σε προστατεύει από τις συναισθηματικές επιθέσεις και τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Σε βοηθά να ξεπεράσεις τα συναισθήματα κατάθλιψης, θυμού, ζήλιας και φόβου.

Αιματίτης: Βοηθά να γειωθείς και να επανασυνδεθείς με τον εαυτό σου, καθώς επίσης στον αυτοέλεγχο και τη διανοητική διαύγεια. Καθαρίζει τη σύγχυση και σου επιτρέπει να αισθάνεσαι πιο ισορροπημένος, ήρεμος και συγκεντρωμένος.

Μαύρος οψιδιανός: Αντανακλά την αρνητική ενέργεια πίσω εκεί από όπου προήλθε. Καθαρίζει και εξαγνίζει συνεχώς την αρνητική ενέργεια που μπορεί να παραμένει στην αύρα σου. Προσφέρει προστασία τόσο από την αρνητικότητα που προκαλείται από τον εαυτό σου όσο και από το περιβάλλον.

 

 

Κρύσταλλοι για τύχη και ευημερία.

Νεφρίτης ή Jade: Αντιστρέφει την κακή τύχη και είναι γνωστό ότι φέρνει καλή τύχη. Σε βοηθά να υιοθετήσεις μια θετική στάση και να οραματιστείς νέες δυνατότητες για τον εαυτό σου. Δημιουργεί αρμονία του νου, του σώματος και του πνεύματος και λέγεται ότι είναι πολύ τυχερή πέτρα.

Αβεντουρίνης: Αυτή η πέτρα είναι γνωστό ότι προσελκύει την τύχη και τα χρήματα, ειδικά όταν παίρνεις ένα ρίσκο. Βοηθά επίσης στην προσωπική ανάπτυξη και τη διανοητική μάθηση και είναι γνωστή ως η πέτρα των ευκαιριών.

Κιτρίνης: Ελκύει την αφθονία και φέρνει υγεία, πλούτο και ευτυχία. Συχνά είναι γνωστός ως η πέτρα της μαγείας του χρήματος.

Αχάτης Δαντέλα: Αποκαλείται συχνά πέτρα της αφθονίας. Χρησιμοποιείται για να ενισχύσει την αισιοδοξία και την αφθονία, ώστε να μπορείτε να εκδηλώσετε καλή τύχη.

 

Κρύσταλλοι για καλύτερο ύπνο.

Ροζ χαλαζίας: Ένας κρύσταλλος που καταπραΰνει τα συναισθήματα. Ρυθμίζει τη ροή του σώματος για να μειωθεί η ανησυχία και να νιώθεις λιγότερο καταβεβλημένος

Χαολίτης: Βοηθά στην ανακούφιση από την αϋπνία, τη μνήμη των ονείρων και στην ανακούφιση από το άγχος. Η απόλυτη πέτρα για την ηρεμία.

Σελεστίτης: Ανακουφίζει από τον πόνο, χαλαρώνει τους μύες και διευκολύνει τα ψυχικά ζητήματα. Βοηθά στην ηρεμία του νου για βαθύ, αναζωογονητικό ύπνο. Μια ειρηνική και χαλαρωτική πέτρα.

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons