ΜΟΔΑ, ΟΜΟΡΦΙΑ, ΣΠΙΤΙ

5 εύκολα μυστικά για super καλοκαιρινό look!

Post by: 01/08/2018 0 comments

Τις μέρες που υποφέρουμε από τη ζέστη, είναι αρκετά πιο δύσκολο να διατηρήσουμε ένα σωστό μακιγιάζ και η αλήθεια είναι ότι καμία μας δεν θέλει να περνά ώρες μπροστά από τον καθρέφτη. Μερικές εύκολες συμβουλές και μυστικά λοιπόν είναι πάντα ευπρόσδεκτα, σωστά;

Για να κάνετε τα χείλη σας να φαίνονται πιο ζουμερά και juicy, δεν αρκεί να απλώνετε διάφανο gloss μόνο στο κέντρο αλλά καλό είναι να εφαρμόσετε και στο cupid’s bow (το σημείο επάνω από το άνω χείλος) λίγη ποσότητα από ένα gloss ή highlighter.

Για να σχηματίσετε εύκολα και γρήγορα το περίγραμμα του προσώπου σας, εφαρμόστε το bronzer κάτω από τα ζυγωματικά σας και ένα highlighter στο σημείο από πάνω. Θα κάνετε τα ζυγωματικά σας να φαίνονται πολύ πιο ψηλά και έντονα και το πρόσωπο πιο αδύνατο, με περισσότερες γωνίες.

Αν θέλετε ένα ελαφρύ και όχι τόσο «στημένο» smokey μακιγιάζ στα μάτια, τραβήξτε κανονικά μια γραμμή με το μολύβι ή το eyeliner σας και έπειτα μουτζουρώστε ελάχιστα με τα δάχτυλά σας ή με ένα πινελάκι.

Για χρωματική αρμονία στο μακιγιάζ σας, χρησιμοποιήστε ελάχιστη ποσότητα από το κραγιόν σας ή από ένα κρεμώδες stick για χείλη, σαν ρουζ.

Αν είστε διακοπές και έχετε αφήσει σπίτι το ψαλίδι που γυρνάει τις βλεφαρίδες, υπάρχει τρόπος για εξίσου εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Ξεκινήστε να εφαρμόσετε τη μάσκαρα από τη ρίζα των βλεφαρίδων και κρατήστε εκεί το βουρτσάκι για 2-3 δευτερόλεπτα. Συνεχίστε απλώνοντας το προϊόν σε όλη τη βλεφαρίδα και voila! Βλέμμα πιο «ανοιχτό» και εντυπωσιακό!

 

Πηγή: www.followme.gr

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons