ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

Φλερτ: Τι κάνει τους άντρες να τρελαίνονται (και δεν το ξέρεις!)

Post by: 02/09/2018 0 comments

Κάνεις κάποιες κινήσεις που ενώ εσύ μπορεί να τις θεωρείς γελοίες και να ντρέπεσαι οι άντρες απλά τις απολαμβάνουν! Γι΄ αυτό μείνε αυθόρμητη! Δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο χαριτωμένα φαίνονται στα μάτια ενός άντρα όλα όσα κάνεις και θέλεις απλά να σε καταπιεί η γη!

 1. Mουγκρίζεις όταν γελάς..χαχα!
  Την επόμενη φορά που το υποψήφιο η απλά αγόρι σου σε κάνει να γελάσεις μην κρατηθείς, γέλα με τη ψυχή σου. Και τι έγινε αν σου βγαίνουν περίεργοι θόρυβοι σαν να μουγκρίζεις; Οι άντρες λατρεύουν τα αυθόρμητα και ακομπλεξάριστα κορίτσια!
 2. Μπερδεύεις τα λόγια σου!
  Το πιο πιθανό είναι όταν βλέπεις αυτόν που σου αρέσει ξαφνικά να κομπλάρεις και να χάσεις τα λόγια σου. Να μιλάς σε μια άλλη γλώσσα. Θα το πάρει πάνω του for sure! Το μυαλό σου δεν θα μπορεί να συγχρονιστεί με το στόμα! Adorable!
 3. Κοκκινίζεις όταν σου κάνει κομπλιμέντο!
  Το να κοκκινίζεις όταν σε φλερτάρει ή όταν σου κάνει κομπλιμέντα είναι so sweet! Τα κόκκινα μάγουλα είναι τόσο θελκτικά στα μάτια των αντρών! Δεν το ήξερες; Θα ξετρελαθεί στην ιδέα ότι πήρες τα λόγια του τόσο σοβαρά!
 4. Σε έπιασε να τον κοιτάζεις! Οups!
  Το ξέρω αυτό το αίσθημα ~> θέλεις να ανοίξει η γη να σε καταπιεί! Αλλά στην τελική και τι έγινε; Μην ξεχνάς ότι οι άντρες κολακεύονται όταν τους κοιτάς. Το πολύ-πολύ να πάρει θάρρος και να έρθει να σου μιλήσει! Γι΄ αυτό χάρισέ του το πιο γλυκό χαμόγελο σου!
 5. Έπεσες πάνω του κατά λάθος!
  Τέλειο; Είναι η κατάλληλη αφορμή για να ξεκινήσει κάτι μεταξύ σας. Να γίνει μια αρχή! Αντί να αρκεστείς σε μια συγγνώμη κάνε ένα αστείο για να πάρει θάρρος και να πείτε μια κουβέντα παραπάνω!

Πηγή: www.followme.gr

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons