ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

8 τρόποι για να τον κάνεις να σε ερωτευτεί παράφορα

Post by: 28/03/2017 0 comments

Τον έχεις δει καιρό τώρα αλλά εκείνος δεν κάνει κάποια κίνηση. Δεν τολμάει; Δεν ενδιαφέρεται; Όπως και να έχει εσύ το έχεις πάρει απόφαση να τον κάνεις δικό σου. Ευτυχώς υπάρχει τρόπος για να τον κάνεις να σε ερωτευτεί. Ίσως όχι παράφορα όπως λέει ο τίτλος αλλά σίγουρα να τον κάνεις να ενδιαφερθεί για σένα. Ακολούθησε αυτά τα βήματα και προετοιμάσου για σχέση!

  1. Θέλεις να τον αποπλανήσεις; Ξέχνα τις μίνι φούστες και τα βαθιά ντεκολτέ. Για να του τραβήξεις την προσοχή πρέπει να τονίσεις τα μάτια σου. Λέγεται πως αν τον φλερτάρεις με το βλέμμα σου είναι πιο εύκολο να σε ερωτευτεί.
  2. Αρέσει και στους δυο σας το ποδόσφαιρο; Αρέσει και στους δυο σας το καλό φαγητό; Φρόντισε τα κοινά σας σημεία να τα τονίζεις λίγο παραπάνω. Σε όλους αρέσει μια κοπέλα που έχουν κοινά ενδιαφέροντα!
  3. Να έχεις αυτοπεποίθηση. Δεν υπάρχει κάτι πιο σέξι από μια γυναίκα που είναι σίγουρη για τον εαυτό της!
  4. Μην λες ψέματα μόνο και μόνο για να του αρέσεις. Αν όντως κάνετε σχέση είναι πάρα πολύ πιθανό να ανακαλύψει την πραγματική αλήθεια σύντομα και εκεί δεν υπάρχει γυρισμός.
  5. Όσο πιο συχνά τον βλέπεις και σε βλέπει τόσο πιο πιθανό είναι να του αρέσει. Μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται…
  6. Μην ξεχνάς να χαμογελάς, να γελάς με τα αστεία του και γενικά να του δείξεις ότι περνάς καλά μαζί του και να δημιουργηθεί μια ωραία ατμόσφαιρα.
  7. Αν του στέλνεις συνέχεια μηνύματα και εκείνος δεν απαντά ή απαντάει μονολεκτικά είναι καιρός να εξαφανιστείς για μια μέρα. Δεν θέλεις να νιώσει και πιεσμένος!
  8. Ζήτησε την βοήθειά του για οτιδήποτε. Στους άντρες αρέσει πολύ να νιώθουν αναγκαίοι.

Πηγή: www.followme.gr

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons