ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

“Δε θα έρθω στο γραφείο, είμαι άρρωστος” και άλλες τέτοιες ιστορίες! (VIDEO)

Post by: 27/03/2018 0 comments

Άνθρωποι είμαστε, όχι ρομπότ! Υπάρχουν μέρες που νιώθεις όλο σου το είναι να αποσυνδέεται από την πραγματικότητα και μόνο στη σκέψη να πας στη δουλειά. «Σήκω» λες και η σωματική ανταπόκριση είναι μηδενική. Σηκώνεσαι μετά κόπων και βασάνων και το μάτι δε λέει να ανοίξει.

Για αυτές ειδικά τις μέρες, σου έχουμε μερικά tips για να πείσεις το αφεντικό σου πως είσαι άρρωστος και να μη βρεις τον μπελά σου. Γιατί, όσο και αν αγαπάς την αλήθεια, δεν μπορείς να πεις ότι δεν πας στη δουλειά επειδή βαριέσαι του θανατά, ούτε γιατί θες όσο τίποτα να σαπίσεις στο μαλακό σου κρεβάτι.

  1. Καταρχάς, να σημειώσουμε εδώ πως μέρες όπως Δευτέρα & Παρασκευή αντενδείκνυνται για το επικίνδυνο αυτό εγχείρημα γιατί κάποιος «υποψιασμένος» εργοδότης ή υπεύθυνος προσωπικού, θα μπορούσε κάλλιστα να συνδέσει την αρρώστια σου με μια προσπάθεια άτυπου 3ημέρου.
  2. Κάλεσε αρκετά νωρίς το πρωί. Δηλαδή κάνε ένα meeting με τον εαυτό σου πουρνό – πουρνό, ξεκαθάρισε μέσα σου ότι δεν πρόκειται με καμία επέμβαση Θεού να μεταμορφωθείς σε αποδοτικό υπάλληλο τη συγκεκριμένη ημέρα και πάρε τηλέφωνο να ενημερώσεις για την απουσία σου πριν ξεκινήσει το ωράριο εργασίας σου.
  3. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Τι αρρώστια σε έχει ρίξει στο κρεβάτι; Η απάντηση καθορίζεται από το υποκριτικό σου ταλέντο. Αν «το ‘χεις», ξεκίνα να βήχεις. Μάλιστα, μπορείς να αξιοποιήσεις την πρωινή βραχνάδα, για πιο φυσικό αποτέλεσμα.

via GIPHY

  1. Αν φοβάσαι ότι θα σε κεράσουν το βραβείο του βατόμουρου, play safe. Οι στομαχικές διαταραχές είναι η πιο ασφαλής επιλογή: κανείς δε θέλει να μάθει λεπτομέρειες και δεν έχει φανερά (δια τηλεφώνου) συμπτώματα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ακουστείς ταλαιπωρημένος και σοβαρός.

via GIPHY

  1. Το μυστικό είναι να το πιστέψεις για να σε πιστέψουν. Αν φοβηθείς ότι δε θα πείσεις άνθρωπο, ε τότε φλερτάρεις με την παταγώδη αποτυχία και το ξεσκέπασμα από τον διευθυντή σου…

via GIPHY

ΥΓ. Το άρθρο έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα – καμία εργασιακή πρόοδος δεν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια συγγραφής του

Φωτό από: Curiosity

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons