ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

4 τρόποι για να ξεκινήσετε τη Δευτέρα σας με όρεξη και κέφι…

Post by: 13/03/2023 0 comments

Ένα πράγμα που όλοι θέλουν κάθε Δευτέρα πρωί είναι να γίνει το ξεκίνημα της εβδομάδας με το «μαλακό»… και φυσικά με θετική ενέργεια.

Διότι η Δευτέρα δεν είναι μια οποιαδήποτε μέρα. Είναι η ημέρα που καθορίζει το ρυθμό της εβδομάδας που μόλις ξεκινάει….

Έτσι λοιπόν εάν είσαι δημιουργικός άνθρωπος και αγαπάς αυτό που κάνεις αγαπάς τις «Δευτέρες» σαν να είναι «Παρασκευές»…

4 τρόποι για να ξεκινήσετε τη Δευτέρα σας με όρεξη και κέφι…

  1. Όλα ξεκινούν από το προηγούμενο βράδυ και τον καλό, ποιοτικό ύπνο που πρέπει να έχεις απολαύσει. Είναι κανόνας άλλωστε οτι πρέπει να ακούμε τις ανάγκες του σώματός μας. Συνήθως μετά από ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο έχουμε ανάγκη να ξαπλώσουμε νωρίς στο κρεββάτι μας και να απολαύσουμε έναν ήρεμο ύπνο.
  2. Όταν το ξυπνητήρι χτυπήσει το πρωί της Δευτέρας, μην το κλείσετε και «αλλάξετε» πλευρό, με την προοπτική να κοιμηθείτε πέντε λεπτά ακόμα. Το πιθανότερο είναι οτι θα σηκωθείτε τελικά δέκα λεπτά ή ένα τέταρτο αργότερα με άγχος και θα τρέχετε… Ακούστε το ξυπνητήρι και ακολουθήστε το πρόγραμμά σας όπως ήταν αρχικά σχεδιασμένο.
  3. Ναι… τα Σαββατοκύριακα δεν είναι για να δουλεύουμε, ωστόσο εάν μπορείτε να βρείτε λίγο χρόνο το βράδυ της Κυριακής για να οργανώσετε τις εκκρεμότητες της Δευτέρας και να κάνετε την απαραίτητη προετοιμασία για το πρωί σίγουρα θα ξεκινήσει η μέρα σας δίχως άγχος. Μια από τις κυριότερες αιτίες άγχους το πρωί της Δευτέρας είναι το γεγονός οτι δεν έχουμε αρκετό χρόνο και τρέχουμε για διάφορα πράγματα που πρέπει να ρυθμιστούν πριν φύγουμε από το σπίτι.

Αν όμως είναι τα πάντα έτοιμα από το βράδυ της Κυριακής τότε όλα θα είναι καλύτερα.

Να είστε σίγουροι οτι αυτός ο επιπλέον χρόνος θα σας δώσει την καλύτερη δυνατή εκκίνηση! Επιλέξτε τα ρούχα που θα φορέσετε από το προηγούμενο βράδυ και βεβαιωθείτε ότι η τσάντα σας είναι γεμάτη με όλα όσα χρειάζεστε.

Φορτίστε τις συσκευές σας όλη νύχτα και προετοιμάστε το πρωινό και το γεύμα που θα πάρετε μαζί σας.

  1. Για να αγαπήσετε τη Δευτέρα θα πρέπει δώσετε στον εαυτό σας και ένα επιπλέον κίνητρο. Επιλέξτε τη συγκεκριμένη ημέρα για να κάνετε πάντα κάτι που σας αρέσει.

Αλλάξτε νοοτροπία και θα δείτε πόσο θα αλλάξει και η βδομάδα σας. Μην αφήνετε αρνητικές σκέψεις να δηλητηριάζουν το μυαλό σας. Όσοι έχουν αρνητική ενέργεια καλύτερα να μείνουν μακριά σας.

Πηγή: toimerologio.me / eirinika.gr

Φωτό από: https://gr.depositphotos.com

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons