ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Μυστικά για τέλειες φωτογραφίες με το κινητό σας!

Post by: 23/11/2023 0 comments

Ζηλεύετε φωτογραφίες στο instagram ή στο facebook και απορείτε γιατί εσείς δεν έχετε το ιδανικό αποτέλεσμα ή πολλά like. Ακολουθούν μερικά πολύ απλά μυστικά που θα σας κάνουν σίγουρα καλύτερους φωτογράφους.

Προτιμήστε τις οριζόντιες λήψεις. Γυρίστε το κινητό σας οριζόντια, αυτό θα σας δώσει περισσότερο χώρο να παίξετε με τα κάδρα.

Πείτε όχι στα selfie stick. Εκτός του ότι είναι πολύ ενοχλητικά και έχει παραγίνει το κακό μαζί τους, οι γωνιές που δημιουργούν δεν είναι για όλους κολακευτικές.

Προσέξτε πάντα το background. Ακόμη και το πιο όμορφο πρόσωπο ή αντικείμενο να βρείτε για να φωτογραφίσετε θα χάσει από την γοητεία του αν το φόντο είναι κακό. Γι’ αυτό προσέξτε το.

Εμπιστευτείτε το φως του πρωινού ήλιου. Εκεί την ώρα το φως του είναι απαλό, σα πρωινό φιλί και γι’ αυτό το προτιμούν ακόμα και οι έμπειροι, επαγγελματίες φωτογράφοι.

Βρείτε το app που σας ταιριάζει. Υπάρχουν πολλά εκεί έξω. Εμείς σας προτείνουμε το VSCO Cam και το Snap Seed. Δοκιμάσετε τα έχουν πολύ καλή κάμερα και φίλτρα που θα κάνουν τις φωτογραφίες σας να μοιάζουν ακόμη καλύτερες χωρίς να μοιάζουν επεξεργασμένες.

Μην το παρακάνετε με την επεξεργασία. Πόσες και πόσες φορές δεν έχετε δει μια φωτογραφία στο facebook που φαίνονται υπερβολικά αλλοιωμένες, χλευάζοντας το αποτέλεσμα. Σίγουρα δε θα θέλατε και εσείς κάτι τέτοιο να συμβεί όταν ανεβάσετε μια τέτοια φωτογραφία.  Αυτή τη συμβουλή ξαναδιαβάστε την και ακολουθήστε την κυρίως στις selfies. ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ.

Πηγή: arttravel.gr

Φωτό από: https://gr.depositphotos.com

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons