ΜΟΔΑ, ΟΜΟΡΦΙΑ, ΣΠΙΤΙ

Με αυτά τα 7 κόλπα θα φαίνεται πιο λεπτό το πρόσωπό σας!

Post by: 06/06/2024 0 comments

Επίσης το μακιγιάζ κρύβει τις ατέλειες, ενώ αν γίνει με συγκεκριμένο τρόπο μπορεί να κάνει το πρόσωπο να φαίνεται πιο λεπτό. Αν ενδιαφέρεστε γι’ αυτό, αποστηθίστε τις παρακάτω συμβουλές για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους.

Οι μαύροι κύκλοι εκτός από το ότι σας κάνουν να φαίνεστε κουρασμένες δίνουν την αίσθηση ότι το πρόσωπό σας είναι πιο πλατύ.

Επικεντρωθείτε στην κάλυψή τους, επενδύοντας σε ένα ιδιαίτερα καλυπτικό κονσίλερ. Απλώστε το σε σχήμα V κάτω από μάτια και γεμίστε το μέχρι την εσωτερική γωνία των ματιών.

Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε μια κρεμώδη σκιά σε άσπρη ή ροζ του δέρματος απόχρωση και με ένα πινέλο απλώστε την πάνω από το κονσίλερ κοντά στα κάτω βλέφαρα και στην εσωτερική γωνία των ματιών.

Βάλτε κονσίλερ και στη μύτη.

Εφαρμόστε κονσίλερ σε πιο σκούρα απόχρωση από αυτήν που εφαρμόζετε στα μάτια σας στις δύο πλευρές της μύτης, ενώ στο εσωτερικό απλώστε αυτό που χρησιμοποιήσατε για να καλύψετε τους μαύρους κύκλους. Με αυτήν την τεχνική πετυχαίνετε να φαίνεται η μύτη σας πιο λεπτή και το πρόσωπό σας πιο μακρύ.

Φωτίστε το πρόσωπό σας με highlighter.

Αφού βάλετε make up και πούδρα τονίστε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου σας με λάμψεις. Επικεντρωθείτε στα υψηλότερα σημεία εφαρμόζοντας το highlighter στην κορυφή των ζυγωματικών, στο κόκαλο πάνω από τα φρύδια, πάνω από το χείλος και στο πιγούνι.

Εστιάστε στα μάτια.

Μόλις τα μάτια γίνουν το επίκεντρο της προσοχής κανείς δεν θα δώσει σημασία σε άλλα σημεία του προσώπου σας. Εστιάστε σε αυτά κάνοντας έντονο μακιγιάζ.

Προτιμήστε ένα ήπιο smokey eye επιλέγοντας σκιές σε απαλές, γήινες αποχρώσεις. Ξεκινήστε από την πιο ανοιχτή και καταλήξτε στην πιο σκούρα.

Βάλτε eyeliner.

To eyeliner δίνει ένταση στο βλέμμα. Χρησιμοποιήστε ένα σε μορφή στυλό και βεβαιωθείτε ότι η γραμμή στην εξωτερική γωνία του ματιού πηγαίνει ελαφρώς προς τα πάνω.

Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται η ψευδαίσθηση ότι τα μάτια είναι πιο μεγάλα υπερκαλύπτοντας τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά. Ένα λιπ γκλος στο χρώμα του δέρματος ή σε ροζ και ροδακινί απόχρωση θα δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τονίστε τα χείλη σας.

Αν τονίσετε τα μάτια σας, αποφύγετε να βάψετε τα χείλη σας με έντονο χρώμα για να μη φαίνεται βαρύ το μακιγιάζ. Ένα λιπ γκλος στο χρώμα του δέρματος ή σε ροζ και ροδακινί απόχρωση θα δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Κάντε πιο πυκνά τα φρύδια.

Τα γεμάτα φρύδια κάνουν το πρόσωπο να φαίνεται πιο μακρύ σε αντίθεση με τα λεπτά φρύδια που το στρογγυλεύουν. Στην αγορά υπάρχουν ειδικά βουρτσάκια και άλλα εργαλεία που διορθώνουν και στρώνουν το σχήμα τους.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να απλώσετε πάνω τους καφέ σκιά, πάντα ανάλογη με το χρώμα των μαλλιών σας.

Πηγή: eirinika.gr

Φωτό από: https://depositphotos.com/gr/

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons