ΜΟΔΑ, ΟΜΟΡΦΙΑ, ΣΠΙΤΙ

Διακοσμήστε το σπίτι σας έτσι και θα δείχνει πιο καθαρό από ότι είναι!

Post by: 24/02/2023 0 comments

Θέλετε πιο καθαρό σπίτι αλλά χωρίς να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στο καθάρισμα; Τότε υπάρχουν μερικά τρικς που μπορείτε να ακολουθήσετε στη διακόσμηση του σπιτιού για να δείχνει πάντα πιο καθαρό.

Συμμετρία.

Η συμμετρία βοηθάει στο να δείχνει ένα σπίτι τακτοποιημένο και πιο οργανωμένο. Είναι απαραίτητη αν θέλετε να δείχνει ο χώρος σας πιο καθαρός. Μπορεί η μόδα να προτάσσει ασυμμετρίες στη διακόσμηση αλλά για να πετύχετε ένα πιο καθαρό αποτέλεσμα επιλέξτε να παραλείψετε αυτό το τρεντ και «παίξετε» σε πιο safe μονοπάτια επιλέγοντας συμμετρική και «καθαρή» διακόσμηση.

Λιγότερα χρώματα.

Η ιδανική λύση από χρωματικής άποψης για να δείχνει ένα σπίτι πιο καθαρό, είναι να επιλέξετε ένα χρώμα και διάφορες αποχρώσεις του αποφεύγοντας να συνδυάσετε πολλά χρώματα μαζί. Αυτό το τρικ θα βοηθήσει ώστε να φανεί ο χώρος σας πιο πλούσιος και φιλόξενος.

Καθαρίστε τα τρία «Τ».

Ακολουθώντας τα τρικς που σας δείχνουμε σήμερα σίγουρα θα δείχνει το σπίτι σας πιο καθαρό. Αλλά αν η τηλεόραση ή η τραπεζαρία είναι μέσα στη σκόνη το αποτέλεσμα θα είναι πάλι άσχημο και το σπίτι σας θα δείχνει βρόμικο και ακατάστατο. Καθαρίστε στο σπίτι σας τα τρία «Τ»: τηλεόραση, τραπέζι, τουαλέτα και αμέσως ο χώρος θα δείξει πιο καθαρός (και θα είναι!!).

Έπιπλα του ίδιου μεγέθους.

Η διακόσμηση που χρησιμοποιεί πολλές διαφορετικές κλίμακες κουράζει το μάτι και δείχνει τον χώρο πιο ακατάσταστο. Αντιθέτως δοκιμάστε έπιπλα σε παρόμοια κλίμακα για να υπάρχει μια ομοιομορφία στο δωμάτιο.

Επιλογή ενός στιλ διακόσμησης.

Σίγουρα ο συνδυασμός διαφόρων στιλ διακόσμησης είναι απίστευτα ενδιαφέρων! Αλλά όσο ενδιαφέρων είναι άλλο τόσο το αποτέλεσμα θα δείχνει μπερδεμένο. Προτιμήστε να επικεντρωθείτε σε ένα στιλ διακόσμησης για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και να δείχνουν οι χώροι πιο καθαροί.

Προσθέστε καλάθια αποθήκευσης.

Πολλές φορές μπορεί να δείχνει ένας χώρος ακατάστατος επειδή έχει πάνω σε διάφορες επιφάνειες διάφορα μικροαντικείμενα (κλειδιά, πορτοφόλια, φορτιστές και τηλεκοντρόλ). Βάλτε σε κάθε δωμάτιο ένα ωραίο ψάθινο καλάθι και ρίξτε εκεί μέσα όλα τα μικροαντικείμενα που χαλάνε την εικόνα του σπιτιού σας.

Ένα μεγάλο έργο τέχνης κάνει τη διαφορά.

Μπορεί το ένα μεγάλο έργο τέχνης να δείχνει εκπληκτικό αλλά τα πολλά μαζί (το ένα δίπλα στο άλλο) μπερδεύουν το μάτι και μας αποπροσανατολίζουν. Οι galleries δείχνουν ωραίες σε μίνιμαλ χώρους που χρειάζονται κάτι για να γεμίσουν. Αν το σπίτι σας είναι ήδη γεμάτο επιλέξτε ένα μόνο έργο τέχνης.

Προσθέστε άρωμα φρεσκάδας.

Η όμορφη μυρωδιά είναι ένα αλάνθαστο τρικ για να δείχνει (έστω και εγκεφαλικά) ένας χώρος πιο καθαρός. Φτιάξτε ένα αποσμητικό χώρου που να μυρίζει όμορφα!

Πηγή: spirossoulis.gr / eirinika.gr

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons