ΜΟΔΑ, ΟΜΟΡΦΙΑ, ΣΠΙΤΙ

Αυτό είναι το πιο έξυπνο μέρος για γραφείο στο σπίτι!

Post by: 21/10/2023 0 comments

Δεν έχετε χώρο να βάλετε το γραφείο; Δεν σας περισσεύει δωμάτιο στο σπίτι; Αν σας περισσεύει, όμως, μια ντουλάπα και δεν ξέρετε τι να την κάνετε, εμείς σας έχουμε τη λύση!

Στην Αμερική είναι γνωστό ως cloffice (από τις λέξεις closet και office) και πρόκειται για μια έξυπνη ιδέα για να έχετε ένα μικρό γραφείο στο υπνοδωμάτιό σας, αν δεν σας περισσεύει δωμάτιο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια ντουλάπα. Αφού αφαιρέσετε τα ράφια και τα συρτάρια της ντουλάπας σας θα έχετε τον χώρο που χρειάζεστε για να φτιάξετε το δικό σας γραφείο. Για να το φτιάξετε ακολουθήστε τα παρακάτω tips που θα μεγιστοποιήσουν την χρηστικότητά του.

Οργανωθείτε σωστά.

Αποφασίστε πριν ξεκινήσετε τι θέλετε να περιέχει ο χώρος σας. Ξεκαθαρίστε πόσα βιβλία, έγγραφα και χαρτικά χρειάζεστε για να δείτε πώς θα πρέπει να ρυθμίσετε τον χώρο. Επίσης, ο υπολογιστής και οι περιφερειακές του συσκευές αυξάνουν πολύ τις απαιτήσεις του χώρου.

Επιλέξτε γραφείο.

Διαλέξτε ένα όμορφο γραφείο στις διαστάσεις της ντουλάπας σας. Εννοείται ότι δεν πρέπει να πάρετε μεγάλο, και ίσως να χρειαστεί να φτιάξετε κατά παραγγελία ένα για να ταιριάζει ακριβώς. Έτσι, όταν τελειώνετε τη δουλειά σας μπορείτε να κλείνετε τις πόρτες της ντουλάπας και να κρύβετε το γραφείο.

Βάλτε ταπετσαρία.

Βάζοντας ταπετσαρία στο εσωτερικό της ντουλάπας, δημιουργείτε την ψευδαίσθηση πως πρόκειται για ένα ξεχωριστό δωμάτιο, παρόλο που κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Τοποθετήστε ράφια.

Βάλτε ράφια και οργανώστε σε αυτά όλα σας τα έγγραφα και όλα αυτά που χρειάζεστε όταν εργάζεστε ή κάθεστε στο γραφείο σας.

Βγάλτε τις πόρτες.

Μπορείτε να αφήσετε τις πόρτες της ντουλάπας και να τις κλείνετε για να κρύψετε το γραφείο. Αλλιώς, μπορείτε να τις αφαιρέσετε επιδεικνύοντας έτσι σε επισκέπτες το υπέροχο μίνι γραφείο σας. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να επιλέξετε ένα λίγο μεγαλύτερο γραφείο καθώς δε θα σας νοιάζει να χωράει απαραίτητα πίσω από τις πόρτες. Εναλλακτικά μπορείτε να κρεμάσετε και κουρτίνες.

Βάλτε πίνακα σημειώσεων.

Αν δεν θέλετε να βάλετε ταπετσαρία μπορείτε να προσθέσετε στον τοίχο έναν πίνακα ώστε να γράφετε εκεί όλα όσα θέλετε να κάνετε ή όσα δεν θέλετε να ξεχάσετε.

Πηγή: spirossoulis / eirinika.gr

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons