ΜΟΔΑ, ΟΜΟΡΦΙΑ, ΣΠΙΤΙ

Αυτά είναι τα καλύτερα tips για να διαλέξεις τη σωστή μάσκαρα!

Post by: 19/09/2023 0 comments

Οι βλεφαρίδες έχουν την εντυπωσιακή ικανότητα να μεταμορφώνουν το πρόσωπό σας.

Για αυτό όλες σχεδόν οι γυναίκες χρησιμοποιούν μάσκαρα στο μακιγιάζ των ματιών τους. Πολλές μάλιστα δεν τολμούν σχεδόν να βγούνε από το σπίτι, χωρίς την αγαπημένη του μάσκαρα, η οποία μπορεί να τους χαρίσει τις τέλειες, μακριές και με όγκο βλεφαρίδες.

Έχετε παράπονα για τη μάσκαρα σας; Είναι πάντα μουντζουρωμένο ή σβολιασμένο το βουρτσάκι;

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην χρησιμοποιείτε την κατάλληλη μάσκαρα για εσάς.

Ακριβώς όπως οι τρίχες στο κεφάλι σας, αποδεικνύεται ότι οι βλεφαρίδες ποικίλλουν σε μέγεθος, σχήμα και μήκος και ότι η καθεμιά γυναίκα έχει έναν συγκεκριμένο τύπο βλεφαρίδων. Οι βλεφαρίδες όλων διαφέρουν ως προς την υφή (από λεπτή έως μέτρια και τραχιά) έως καμπυλότητα (ίσια έως σγουρά).

Αν και υπάρχουν σίγουρα μερικές μάσκαρα που ταιριάζουν σε όλες, το να γνωρίζετε τον τύπο των βλεφαρίδων σας μπορεί να είναι ένας σημαντικός παράγοντας για να βρείτε τη τέλεια  μάσκαρα. Η χρήση με σωστά βουρτσάκια και της φόρμουλας για τον τύπο των βλεφαρίδων σας είναι σαν να βρίσκετε την κατάλληλη ενυδατική κρέμα για το δέρμα σας ή προϊόντα styling που είναι συμβατά με τα μαλλιά σας.

Πώς να επιλέξετε τη σωστή μάσκαρα για τον τύπο των βλεφαρίδων σας;

Επιλέξτε μια φόρμουλα και  ένα βουρτσάκι για να ενισχύσετε το φυσικό σας μήκος προσθέτοντας λίγο μάκρος στις βλεφαρίδες σας. Καθώς χρησιμοποιείτε τη μάσκαρα σας, χτενίστε τις μακριές βλεφαρίδες στο πλάι, δημιουργώντας ένα cat eye, χωρίς να χρειάζεται να βάλετε κάποιο υγρό eyeliner. Συγκεντρώστε τη μάσκαρα στις εξωτερικές βλεφαρίδες, τραβώντας προς τα πάνω και προς τα έξω για αυτή την κίνηση.

Η σωστή μάσκαρα για τις βλεφαρίδες σου.

Κοντές βλεφαρίδες.

Επιλέξτε μια μάσκαρα με μικρό βουρτσάκι, με πυκνές τρίχες για να πιάσετε και να τραβήξετε κάθε βλεφαρίδα. Διαλέξτε μια βουρτσάκι με τρίχες για να εξασφαλίσετε μέγιστες δυνατότητες styling που θα σας επιτρέψουν να απλώσετε και να καλύψετε ομοιόμορφα τις βλεφαρίδες από τη ρίζα μέχρι την άκρη για μήκος και περισσότερη ευκρίνεια.

Ίσιες βλεφαρίδες.

Η χρήση ενός ψαλιδιού για βλεφαρίδες είναι απαραίτητη. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε μια φόρμουλα για μπούκλες και βουρτσίστε κυλώντας το βουρτσάκι καθώς απλώνετε τη μάσκαρα.

Λίγο πριν στεγνώσει τελείως η μάσκαρα, χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να σπρώξετε τις βλεφαρίδες για να γυρίσουν ελαφρά. Αυτό το κόλπο θα βοηθήσει τη μάσκαρα να διαρκέσει όλη την ημέρα.

Κοντές βλεφαρίδες στο ένα άκρο του βλεφάρου και πιο μακριές στο άλλο.

Το ακανόνιστο μήκος των βλεφαρίδων μπορεί συχνά να είναι αποτέλεσμα βλάβης από επεκτάσεις βλεφαρίδων ή διακοπής χρήσης ορού βλεφαρίδων, γι’ αυτό επιλέξτε μια φόρμουλα με πολλά φυσικά βοτανικά συστατικά και προσέξτε τη φυτοκερατίνη και την πανθενόλη που βοηθούν στην ανάπτυξη.

Χρησιμοποιήστε ένα μεγαλύτερο βουρτσάκι με κωνικό άκρο για να διαμορφώσετε τις κεντρικές βλεφαρίδες. Σβήστε τις γωνιακές βλεφαρίδες για να συγκαλύψετε οποιαδήποτε ανομοιόμορφη ανάπτυξη.

Πηγή: yo.gr / eirinika.gr

Φωτό από: https://gr.depositphotos.com

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons