ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι άντρες του ζωδιακού που είναι κολλημένοι με τη μαμά τους. Οι γνωστοί “μαμάκηδες”…

Post by: 03/12/2023 0 comments

Εντάξει, λίγο ή πολύ όλα τα ζώδια αγαπούν τη μητέρα τους και έχουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο μαζί της. Και αυτό μόνο κακό δεν είναι. Το αντίθετο. Όταν το δέσιμο αυτό είναι σε φυσιολογικά επίπεδα, είναι θεμιτό. Ωστόσο, υπάρχουν δύο ζώδια που η αλήθεια είναι ότι το… παρακάνουν με το κόλλημα που έχουν τη μαμά τους. Είναι μόνιμα “κάτω από το φουστάνι” της και δεν θέλουν με τίποτα να ανεξαρτητοποιηθούν από εκείνη. Την έχουν ανάγκη για όλα και νιώθουν μόνα και χαμένα αν δεν την έχουν κοντά τους. Πάμε να δούμε για ποια δύο ζώδια μιλάμε.

Καρκίνος

Σίγουρα δεν αποτελεί έκπληξη για σένα να βλέπεις τον Καρκίνο στο άρθρο αυτό. Είναι το ζώδιο που έχει το μεγαλύτερο κόλλημα με τη μητέρα του. Είναι βαθιά εξαρτημένο από εκείνη. Δεν μπορεί να κάνει τίποτα μόνος του και επιζητά συνεχώς την άδεια και την επιβεβαίωσή της. Από μωρό ο Καρκίνος έχει αυτό το απίστευτο δέσιμο με την μητέρα του που τον κάνει απόλυτα εξαρτημένο από εκείνη. Μπορεί να φτάσει ακόμα και σε πολύ μεγάλη ηλικία και η μητέρα του για εκείνον να αποτελεί το κέντρο του κόσμου του. Δεν έχει σημασία αν ο Καρκίνος κάνει δική του οικογένεια και παιδιά. Η μητέρα του θα έχει πάντα έναν ξεχωριστό ρόλο στην ζωή του και φυσικά καμία γυναίκα που θα υπάρχει ανά διαστήματα στην ζωή του δεν θα είναι ικανή να συγκριθεί με τη μαμά του.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο που λατρεύει την οικογένειά του όσο λίγα. Είναι απίστευτα δεμένος με τόσο με τους γονείς του, όσο και με τα αδέρφια του, όμως το μεγαλύτερο κόλλημα το έχει με τη μητέρα του. Δεν την αγαπά απλώς. Είναι εξαρτημένος από εκείνη. Την έχει ανάγκη για όλα. Θέλει να της μιλάει και να ρωτάει την γνώμη της για καθετί που σκέφτεται ή θέλει να κάνει. Δεν ικανοποιείται από κανέναν άλλο, πέρα από τη μητέρα του. Δηλαδή, κανείς δεν μαγειρεύει όπως η μαμά του, κανείς δεν σιδερώνει όπως η μαμά του, καμία γυναίκα δεν θα είναι ποτέ τόσο καλή και ικανή όσο η μαμά του κτλ.

Πηγή: astrology.gr: / eirinika.gr

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons