ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι 4 άντρες του ζωδιακού που δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι.

Post by: 29/03/2024 0 comments

Μπορεί να σε γοητεύουν κι ας είναι ασταθείς. Μπορεί να σε κάνουν να νομίζεις ότι είναι τόσο ευαίσθητοι μα με τον τρόπο τους να σε χειραγωγούν. Να σου δίνουν όρκους αιώνιας πίστης, ενώ ξενοκοιτάζουν ή να σου λεν πως τιμούν την ελευθερία σου μέσα στη σχέση, μέχρι να καταφέρουν να σε “δέσουν”.

Μη νομίζεις λοιπόν πως όλοι τους είναι αυτό που δείχνουν. Κάποιοι είναι πολύ πιο κατεργάρηδες και πονηροί – διαβάστε ποια είναι αυτά τα ζώδια!

ΚΡΙΟΣ

Θα δώσει σίγουρα τη μάχη του για να σε κατακτήσει. Θα κάνει το παν να σε κερδίσει αδιαφορώντας ακόμα και αν αγγίζει τα όρια των υπερβολών. Θα βγάλει με τον τρόπο του απ’ την μέση, όσους νομίζει πως σε διεκδικούν. Μα όταν θα κάμψει τις αντιστάσεις σου και σε κάνει δική του, δεν το ‘χει σε τίποτα να συνεχίσει να κυνηγά τον επόμενο ερωτικό του στόχο.

ΖΥΓΟΣ

Είναι από τη φύση του συναισθηματικά ανασφαλής. Αυτός είναι και ο λόγος που πάντα διατηρεί σχέσεις με τις πρώην του. Είναι απ’ τους άντρες που λένε σε όλες τα ίδια, χωρίς φειδώ και χωρίς ενοχή. Το ήπιο και ρομαντικό του προφίλ, σε κάνει μαζί του να νιώθεις συναισθηματική ασφάλεια. Δε το ‘χει σε τίποτα αν χρειαστεί, να δίνει όρκους αιώνιας πίστης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι βιρτουόζος στον τρόπο που παίζει με τις χορδές της καρδιάς του. Μαέστρος στο να σου κάνει, επίκληση στο συναίσθημα. Έντεχνος όταν θέλει να περάσει το δικό του κι επίμονος αν προσπαθήσεις να του αντισταθείς. Έχει τον τρόπο να επιβάλλει από την αρχή τους δικούς του κανόνες στο αισθηματικό παιχνίδι δεν το ‘χει σε τίποτα να φτάσει μέχρι να σε πληγώνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να μην του το΄ χεις μα είναι ένας από τους μεγαλύτερους νάρκισσους του ζωδιακού. Του αρέσει να τραβάει την προσοχή κι αδιαφορεί αν αυτό το κάνει με τρόπους εξωφρενικούς. Δηλώνει υπέρμαχος της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας, μα στο σύντροφό του θέτει συχνά περιοριστικά μέτρα. Δεν το ‘χει σε τίποτα να φλερτάρει μπροστά στο ταίρι του.

Πηγή: e-zwdia.gr / eirinika.gr

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons