ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

Το χαμόγελό τους, η δύναμή τους! Τα 3 ζώδια που θα σου κλέψουν την καρδιά από το πρώτο “χαίρω πολύ”.

Post by: 11/05/2024 0 comments

χαμόγελό τους μπορεί να σου “κλέψει” την καρδιά. Είναι τα ζώδια εκείνα που με την γλυκύτητα και την εκφραστικότητά τους, γίνονται εύκολα αγαπητά. Από το πρώτο “χαίρω πολύ” σε κάνουν να νιώθεις οικεία και να τα συμπαθήσεις. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια ζώδια μιλάμε:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι είναι άτομα χαμηλών τόνων, με ευγένεια και ηρεμία. Το χαμόγελό τους είναι τόσο γλυκό και αθώο που μόλις θα σε κοιτάξουν και θα σου χαμογελάσουν, θα σε κάνουν αμέσως να νιώσεις φιλικά και άνετα μαζί τους. Είναι πρόσχαροι και μεταδίδουν αυτή την ηρεμία τους και στους άλλους. Ο Καρκίνος με ένα χαμόγελο κάνει τους πάντες να τον συμπαθούν.

ΖΥΓΟΣ

Έχεις δει Ζυγό να σου χαμογελάει; «Έλιωσες», δεν «έλιωσες»; Ακόμα και αν μετά δεν τον συμπάθησες, δεν έχει σημασία.

Σαν πρώτη εντύπωση κατάφερε να σε κερδίσει με ένα χαμόγελο και μόνο. Είναι άλλωστε ένας άνθρωπος που ξέρει πώς να μιλήσει, να σταθεί και γνωρίζει τι πρέπει να σου πει για να σε κάνει να νιώσεις οικεία και άνετα. Θα σε κοιτάξει με ήρεμο βλέμμα, θα σου σκάσει και ένα γλυκό χαμόγελο και σε έχει «ρίξει».

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς έχει μια αύρα που σε μαγνητίζει. Είναι χαμηλών τόνων, ήρεμος, μιλάει χαμηλότονα και έχει ένα χαμόγελο τόσο… παιδικό και γλυκό.

Με το που θα τον συναντήσεις, αμέσως τον συμπαθείς και νιώθεις σαν να τον ξέρεις καιρό. Σε κάνει να ανοιχτείς, να νιώσεις ασφάλεια και να τον εμπιστευτείς.

Το γλυκό του χαμόγελο είναι ένα από τα πιο ισχυρά όπλα που έχει στην φαρέτρα του για να γίνει αποδεκτός και αγαπητός σε όλους.

Πηγή: astrology.gr / eirinika.gr

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons