ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

Αποφασίζουν και διατάζουν… και καλά κάνουν ! Τα 5 ζώδια που δε δέχονται να τους ελέγχει κανένας τη ζωή

Post by: 24/05/2024 0 comments

Κάθε συμβουλή, κάθε εντολή, κάθε παρέμβαση στα παρακάτω ζώδια, όχι απλά δεν τα αγγίζει, αλλά μπορεί να τα κάνει έξαλλα, καθώς νιώθουν ότι προσπαθείς να τα κουμαντάρεις ή να τα ελέγξεις.

Προτιμούν να κάνουν αυτό που πιστεύουν ότι είναι το σωστό κι ας κοπανήσουν το κεφάλι τους στον τοίχο, παρά να ακούσουν κάποιον άλλον. Μη σου πούμε κιόλας ότι όσο τους τη λες, τόσο εξαγριώνονται και σπρώχνονται να κάνουν τα αντίθετα. Ποια είναι;

ΚΡΙΟΣ

Όταν κάποιος παρεμβαίνει στη ζωή του, τον συμβουλεύει ή του λέει να μην πάρει κάποιο ρίσκο, το μόνο που καταφέρνει είναι να τον… ερεθίζει για να κάνει τα αντίθετα. Αν είναι λάθος μια απόφαση ή ενέργειά του, θα μάθει από την αρνητική εμπειρία και δε θα την επαναλάβει. Με τον εαυτό του θα τα βάλει έτσι κι αλλιώς και το ότι πάει γυρεύοντας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν μιλάμε για πείσμα, μουλάρωμα και ξεροκεφαλιά, τότε όλοι έχουμε τον Ταύρο στο μυαλό μας. Δικαίως ή αδίκως ξέρει τι είναι το καλύτερο γι’ αυτόν και φυσικά οτιδήποτε του πεις, το αγνοεί επιδεικτικά. Άλλωστε, πριν κάνει το οτιδήποτε, το έχει βασανίσει αρκετά μέσα του, δεν θα λειτουργήσει αυθόρμητα και παρορμητικά. Τσάμπα σάλιο και χρόνο θα χαλάσεις…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το κακό με τον Δίδυμο είναι ότι τα ξέρει όλα, οπότε ό,τι και να του πεις, είσαι θόρυβος στα αφτιά του. Δεν δέχεται αντίθετη άποψη, συμβουλή ή γνώμη και όχι μόνο θα επιμείνει μέχρι τέλους στη δική του, αλλά θα σου την πει κιόλας με τον πιο άσχημο τρόπο που παρεμβαίνεις στη ζωή του.

ΛΕΩΝ

Και ποιος είπαμε ότι είσαι εσύ για να πεις σε έναν Λέοντα τι να κάνει ή να μην κάνει; Τι είναι λάθος και τι πρέπει; Ακριβώς αυτή είναι και η αντίδρασή του, όταν πας να τον συμβουλεύσεις ή να τον φρενάρεις, άλλωστε έχει γεννηθεί για να γίνει, όχι να παίρνει εντολές. Άφησε που πιστεύει απόλυτα ότι αυτός είναι σωστός κι αν πέσει έξω, στην τελική, θα αναλάβει την ευθύνη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βρήκες τώρα τον Υδροχόο να προσπαθήσεις να τον μεταπείσεις ή να τον συμβουλεύσεις, που ακόμα και αν συμφωνούσε μαζί σου, στο τέλος, θα σου πήγαινε κόντρα για να διαφοροποιηθεί ή να προκαλέσει. Αν θέλεις να σε ακούσει και να λάβει σοβαρά υπόψη του τα λόγια σου, πες του τα και μετά αδιαφόρησε ή πρόλαβέ τον… Συμβούλεψέ τον το αντίθετο από αυτό που θέλεις, για να το κάνει.

Πηγή: astrology.gr / eirinika.gr

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons