Διάφορα

«Μια Κυρία Ατυχήσασα»: φιλανθρωπική θεατρική παράσταση στο Θέατρο Κολλεγίου Αθηνών.

Post by: 23/01/2024 0 comments

«Μια Κυρία Ατυχήσασα»

Θέατρο Κολλεγίου Αθηνών, 2 έως 6 Φεβρουαρίου

Ώρες παραστάσεων: Καθημερινές 21:00 – Κυριακή 19:30

Η Θεατρική –  Φιλανθρωπική ομάδα “The Arte” παρουσιάζει από την Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου έως και την Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου, στο Θέατρο Κολλεγίου Αθηνών τη διασκευή της κωμωδίας του Αλέκου Σακελλάριου «Μια Κυρία Ατυχήσασα», σε σκηνοθεσία Δήμητρας Δερμιτζάκη.

Η παράσταση είναι αφιερωμένη στην καταπολέμηση της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα, καθώς τα έσοδα της φιλανθρωπικής θεατρικής παράστασης θα διατεθούν στην «Hopegenesis», μια μη-κερδοσκοπική οργάνωση που προσφέρει ελπίδα για την υπογεννητικότητα σε ακριτικά νησιά και απομακρυσμένα χωριά της πατρίδας μας, και την Πρότυπη Μονάδα «Γαλιλαία» που προσφέρει Ανακουφιστική Φροντίδα σε συνανθρώπους μας.

Η πλοκή της παράστασης.

Όσον αφορά στην πλοκή του έργου, ο Λεωνίδας Πετρόχειλος, διευθυντής σχολής εμποροπλοιάρχων και χήρος με τρεις γιους, πασχίζει να βάλει ένα τέλος στο χάος που επικρατεί στο σπίτι του. Η ζωή του αδέκαστου «στρίγκλου» θα αλλάξει ριζικά με την είσοδο του γυναικείου στοιχείου. Ένα κουβάρι από μυστικά και ψέματα, αγωνίες, αγάπες, τραγούδια και χορούς. Τι θα γίνει όμως όταν το κουβάρι αρχίζει να ξετυλίγεται; Η συνέχεια επί σκηνής.

Για την αγορά των εισιτηρίων σας, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 6932 331 400 και στο email: pkouvelis@all-experts.gr

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons