ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

Τα Ζώδια της εβδομάδας!

Post by: 14/03/2023 0 comments

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από τον διάσημο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη και το oroskopos.gr.

Κριός

Ανασυγκροτείτε τις δυνάμεις σας και  νιώθετε την ατμόσφαιρα να βελτιώνετε για λίγο γύρω σα. Οι προσπάθειές σας να κατακτήσετε τη συμπάθεια κάποιων ανθρώπων, αποδεικνύονται επιτυχείς. Αποφύγετε να προκαλέσετε παράγοντες της εργασίας σας και απολαύστε τις στιγμές που γίνεστε ευνοούμενοι ή ερωτικά αρεστοί. Οικονομικά συνεχίστε να είστε επιφυλακτικοί και επικοινωνιακά μην εκτίθεστε σε ατυχήματα λόγου ή στη δημιουργία κακών εντυπώσεων. Αλλαγές κάθε είδους είναι καλό να περιμένουν πιο κατάλληλη και πιο ώριμη γι αυτές περίοδο!

Ταύρος

Κουραστείτε για να διορθώσετε ότι δεν πήγε καλά, εξοπλιστείτε για να αντιμετωπίσετε αντιξοότητες στον επαγγελματικό τομέα, διατηρήστε εναλλακτικές για την λύση προβλημάτων και προνοήστε από τώρα την οικονομική κατάσταση της ζωής σας για το εγγύς μέλλον. Πιστέψτε στον εαυτό σας, διεκδικήστε τα δικαιώματα σας και μην φοβάστε τις απορρίψεις. Ξεπεράστε τους φόβους και τις αμφισβητήσεις σας και τέλος προσαρμοστείτε στο κλίμα που επικρατεί στα ερωτικά σας. Ένας άνθρωπος θα σας προβληματίσει με την συμπεριφορά του.

Δίδυμοι

Είναι μια καλύτερη εβδομάδα αυτή αλλά τα προβλήματα και οι γκρίνιες από τους άλλους δεν θα λείψουν. Ευτυχώς υποχωρούν δυσκολίες και καθυστερήσεις ενώ η ευκαιρία μιας νέας επαγγελματικής προοπτικής φαντάζει πολύ ενδιαφέρουσα. Φανείτε εύστοχοι στις επιλογές και λιγότερο ενθουσιώδεις με κάτι θεωρητικό. Πρακτικά έχετε δυνατότητες τις οποίες μάλλον σπαταλάτε τόσο από κούραση, αλλά και από κάποια απογοήτευση και έλλειψη κινήτρων. Ερωτικά αλλά και σε επίπεδο συναλλαγών συνεχίζετε να αποτελείτε τους βασικούς ρυθμιστές των εξελίξεων.

Καρκίνος

Διασαφηνίστε τη θέση σας κυρίως στο κοινωνικό και στο επαγγελματικό περιβάλλον.  Μην βιάζεστε να ξεκινήσετε κάτι καινούριο και δείξτε υπομονή στα υπάρχοντα προβλήματα ηλικιωμένων ή δικών σας ανθρώπων. Μην αμελείτε οικονομικές υποχρεώσεις ενώ οι ελεύθεροι επαγγελματίες διαχειριστείτε καλύτερα τα έσοδα μαζί με τις ευκαιρίες που θα έχετε. Σε προσωπικές και εργασιακές σχέσεις καλλιεργείται τώρα μια πρόοδος η οποία θα φανεί καλύτερα μετά το Μάιο. Ταξίδια και μετακινήσεις προβάλουν σαν έντονη πιθανότητα, από την οποία μπορείτε να επωφεληθείτε πρακτικά και συναισθηματικά.

Λέων

Ο Κρόνος αφήνει το  ζώδιο του Υδροχόου,  κίνηση που σας εξυπηρετεί  να συνεννοηθείτε με τους άλλους. Εκείνοι με τη σειρά τους σας βοηθούν να επισπεύσετε κινήσεις και πράξεις, είτε για να ολοκληρώσετε ένα σκοπό, είτε για να καταλήξετε σε μια σημαντική συμφωνία. Φροντίστε τώρα να μάθετε να  κάνετε καλούς λογαριασμούς με  εκείνους που συναλλάσσεστε χωρίς να βασίζεστε σε υποσχέσεις που δεν τηρούνται. Φροντίστε την υγεία σας, ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και κρατηθείτε μακριά από διαμάχες που δεν σας αφορούν.

Παρθένος

Υπάρχει πολύ δουλειά αυτή την περίοδο και οι δυσκολίες δεν θα λείψουν. Ο κυρίαρχος πλανήτης ο Ερμής παραμένει στον Υδροχόο, δίπλα στον Άρη και στον Ποσειδώνα. Πρέπει λοιπόν να αξιοποιήσετε κάθε λεπτό και την πείρα που έχετε αποκτήσει από το παρελθόν. Τακτοποιήστε ότι ανατράπηκε τις προηγούμενες μέρες λόγο έκλειψης αλλά αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις ή να κάνετε σχέδια αν δεν φύγει ο Μάρτιος. Ερωτικά τα πράγματα είναι περίεργα, γι’  αυτό μην παρασύρεστε από λόγια γιατί θα σας παγιδέψουν σε ασύμφορες καταστάσεις.

Ζυγός

Παρά τα επεισόδια του Μαρτίου, τόσο η ερωτική όσο και η κοινωνική σας διάθεση είναι τονισμένες. Οι συγκυρίες και τα γεγονότα σας βοηθούν να επιβεβαιώνετε τον εαυτό σας. Μην προκαλείτε το παράγοντα της τύχης προκειμένου να κατακτήσετε ανθρώπους οι οποίοι μπορεί να αποδειχτούν ασύμφοροι για το χαρακτήρα σας. Διαχειριστείτε πιο σοφά τα χρήματα σας και ελέγχετε τα συναισθήματα σας. Μην αφήνετε τις περιστάσεις να σας κάνουν προκατειλημμένους ή εκδικητικούς.

Σκορπιός

Μεριμνήστε για προβλήματα στην επαγγελματική και οικογενειακή σας ζωή. Αποφύγετε πιέσεις που δημιουργούνται από θεωρητικά αδιέξοδα και κερδίστε χρόνο σε συναλλαγές που αδυνατείτε να εκπληρώσετε. Οι συναισθηματικές σας καταβολές φαίνεται να σας απασχολούν πολύ αυτή την εποχή. Ο Μάρτιος δεν είναι εύκολος μήνας , ενώ καλό θα είναι να αποφύγετε επεισόδια ή δυσάρεστε εκβάσεις. Ανοίξτε την πόρτα της επικοινωνίας σε αυτό που μάθατε να νιώθετε οικείο και προσανατολιστείτε ανάλογα τους εκφραστικούς σας τρόπους.

Τοξότης

Υπάρχει μεγάλη κίνηση γύρω σας ενώ κάποιοι  συνεχίζουν να σας απασχολούν με την επιμονή τους. Παρατηρείται όμως μια ύφεση στις δυσκολίες. Απολαύστε μια πιο βατή καθημερινότητα, δημιουργήστε ευκαιρίες για να προβάλετε τις ιδιότητες και τα ταλέντα σας και πάρτε αποφάσεις που αναβάλατε για καιρό.. Βάλτε στη θέση του ότι ανατράπηκε και κάντε τις δέουσες πιστώσεις χρόνου σε αυτά που δεν μπορείτε να κάνετε ή να πληρώσετε. Αισθηματικά δεν θα σας λείψει η συμπαράσταση αγαπημένων προσώπων.

Αιγόκερως

Διαταράσσονται ακόμη μια φορά οι συναισθηματικές και υλικές σας επενδύσεις, ενώ αλλαγές και γεγονότα στο στενό περιβάλλον καλλιεργούν την ανασφάλεια και τον προβληματισμό. Αποφύγετε την αντίδραση με την μορφή της επίθεσης ή της βιασύνης. Ζητήστε τη βοήθεια χρήσιμων και έξυπνων συνανθρώπων σας και μην παγιδεύεστε συναισθηματικά σε αδιέξοδες καταστάσεις. Είναι καιρός να δώσετε προτεραιότητα και σε θέματα υγείας, ή ευεξίας. Ασχοληθείτε με ότι σας ευχαριστεί, σαν αντίδοτο σε ότι έχει διαρκέσει και σας έχει καταπιέσει.

Υδροχόος

Οι μέρες αυτές φέρνουν  μια ένταση στην καθημερινότητα αλλά σας βοηθούν να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και τα συμφέροντα σας. Ο Κρόνος σας απάλλαξε από την παρουσία του, αλλά τα αποτελέσματα θα κάνουν καιρό για να φανούν.  Μην φτάνετε όμως στα άκρα και μην μάχεστε με ανθρώπους που μπορεί να επηρεάσουν την πρόοδο σας. Κινηθείτε διαλλακτικά και ουσιαστικά εκεί που πρέπει. Υπερασπίστε τις σχέσεις που σας αφορούν, μην υποτιμάτε τα σημάδια και τις παγίδες του Μαρτίου.  Προσέξτε να μην γίνετε αντικείμενο οικονομικής εκμετάλλευσης από επιτήδειους.

Ιχθείς

Ο Κρόνος πέρασε στο ζώδιό σας. Ξεπεράστε επιμελώς τον φόβο της απομόνωσης και μην φυλακίζεστε στο δικό σας κόσμο. Φροντίστε τώρα τον εαυτό σας, βάλτε τις σωστές προτεραιότητες και μη λειτουργείτε σε εικονική πραγματικότητα.. Επιστρατεύστε τις δυνάμεις που διαθέτετε και αγωνιστείτε όχι μόνο για αυτά που πιστεύετε αλλά και για τους στόχους που έχετε βάλει. Τέλος, καθαρίστε το παρασκήνιο της ζωής σας από τυχόν επικίνδυνα στοιχεία και αποφύγετε να ανακοινώνετε τα προσωπικά σας σχέδια σε ανθρώπους που δεν εκπληρώνουν τα κριτήρια αξιολόγησης που έχετε ορίσει.

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons