ΜΙΚΡΕΣ ΑΝΑΣΕΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ, KATERINA's BLOG

Βιβλίο του Ουίλιαμ ΜακΡΕΪΒΕΝ: Στρώσε το κρεβάτι σου, περίληψη και κριτική του βιβλίου. (VIDEO)

Post by: 12/10/2020 0 comments

Ουίλιαμ ΜακΡΕΪΒΕΝ

Στρώσε το κρεβάτι σου

Εκδόσεις Ψυχογιός

 

Ένα μικρό μανιφέστο για τη ζωή! Κράτα το μαζί σου στο δρόμο, στην τσάντα σου ή στο κομοδίνο, για να εμπνέεσαι στο πώς μικρά πράγματα ν’ αλλάξουν τη ζωή σου.

Το best-seller «Στρώσε το κρεβάτι σου», ξεκίνησε σαν μια ομιλία στους αποφοίτους του Πανεπιστημίου του Τέξας, από τον ναύαρχο Ουίλιαμ ΜακΡΕΪΒΕΝ. Τα 10 μαθήματα ζωής που πήρε κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής του στο ναυτικό, έγιναν viral με 14 εκατομμύρια views.


Οι σελίδες του βιβλίου είναι μια ένεση κουράγιου, δύναμης, ελπίδας και σθένους. Βαθιά συναισθηματική αφήγηση, γεμάτη ανθρώπινες ιστορίες ανδρών και γυναικών που έφτασαν στα όρια των δυνατοτήτων τους. Βατραχάνθρωποι, εκπαιδευτές, νυχτερινή κολύμβηση σε παγωμένους ωκεανούς, καταβάσεις με σχοινιά, αναρριχήσεις, πτώσεις αλεξίπτωτων, αποστολές διάσωσης ομήρων και πορείες μέσα σε βάλτους ως το λαιμό… λειτουργούν σαν πρότυπο, σαν μάθημα για εκείνους τους φοιτητές που θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά και για κάθε άνθρωπο.

Δέκα μαθήματα είναι η σοφία που αποκομίζει από την στρατιωτική εκπαίδευσή του ο συγγραφέας, ναύαρχος Ουίλιαμ ΜακΡΕΪΒΕΝ, δέκα μαθήματα ζωής που εκφράζονται με έξυπνα απομνημονεύσιμο τρόπο.

Αν θέλεις να αλλάξεις τον κόσμο… ξεκίνα με το στρώσιμο του κρεβατιού σου. Ή αν θέλεις να αλλάξεις τον κόσμο… ξεκίνα να τραγουδάς, όταν είσαι βουτηγμένος μέχρι το λαιμό μέσα στη λάσπη, για να πάρεις κουράγιο.

Το μικρό αυτό μανιφέστο ζωής, αποτελείται από δύο μέρη: στο πρώτο μέρος αναπτύσσει τις δέκα αξίες που αποκόμισε από την εκπαίδευσή του στους Βατραχανθρώπους, διανθισμένες με ιστορίες ήθους, δύναμης και κουράγιου.

Στο δεύτερο μέρος του βιβλίου, καταγράφεται ακούσια η ομιλία του, όπως την έδωσε το 2014, στο πανεπιστήμιο Ώστιν, του Τέξας.

Εκπληκτικό βιβλίο, γεμάτο ενθουσιασμό και αξίες ζωής. Ο ναύαρχος δίνει τα πιο θαρραλέα μαθήματα ζωής.

Πηγή: www.vivlio.gr

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons