ΜΙΚΡΕΣ ΑΝΑΣΕΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ, KATERINA's BLOG

Το καλύτερο δώρο για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά!!!

Post by: 31/12/2023 0 comments

Μόλις κυκλοφόρησε το Ημερολόγιό μου για το 2024, με τίτλο «Τα Μονοπάτια της Ευτυχίας», εκδόσεις @hartinipolibooks. Είναι το καλύτερο δώρο για σένα και για να το προσφέρεις στους φίλους σου!

Θα το βρεις στα φυσικά βιβλιοπωλεία, στα e-shops των βιβλιοπωλείων και στο online βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Χάρτινη Πόλη, στη σελίδα με τα Ημερολόγια.

Το ημερολόγιο ευτυχίας 2024 «Τα Μονοπάτια της Ευτυχίας», με σκληρό και υπέροχο, αισιόδοξο εξώφυλλο, σε σχήμα Α5, έχει σελίδα και ημέρα για να κρατάς τις  σημειώσεις σου. Σου έχω γράψει και μια θετική φράση για την κάθε μέρα, που σού ανεβάζει τη διάθεση.

Μέσα στο ημερολόγιο ευτυχίας 2024 «Τα Μονοπάτια της Ευτυχίας», θα βρεις όλες τις ημέρες, τις αργίες, τις γιορτές, τις παγκόσμιες ημέρες, τις φάσεις της σελήνης, τις ώρες ανατολής και δύσης του ηλίου, τις θετικές μου φράσεις από το βιβλίο «Τα Μονοπάτια της Ευτυχίας», καθώς και πολλές κενές σελίδες για να γράψεις τις δικές σου σκέψεις. Ένας υπέροχος σελιδοδείκτης από ύφασμα, σου δείχνει την ημέρα.

Εύχομαι το Ημερολόγιό μου, στα χέρια σου, να γεμίσει με ευχάριστα γεγονότα της ζωής σου. Να πω και ευτυχισμένο το 2024 από τώρα; Ναι, να το πω! Ευτυχισμένο το 2024!!!

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons