ΜΙΚΡΕΣ ΑΝΑΣΕΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ, KATERINA's BLOG

“Ψυχική Μπουγάδα: Ξέπλυνε 9 αδυναμίες από τις σχέσεις σου και κέρδισε καλύτερες σχέσεις”

Post by: 03/02/2015 0 comments

Συνήθως, ακολουθούμε συμπεριφορές που μας απομακρύνουν από τους άλλους, κλείνοντας πόρτες επικοινωνίας.

Τα αδιέξοδα αυτά τα παρατηρούμε στις σχέσεις τρίτων. Στις δικές μας, όμως σχέσεις, κάνουμε ότι δεν τα βλέπουμε.

Αν καταφέρουμε να αναγνωρίσουμε αυτές τις αδυναμίες στις συμπεριφορές μας παρατηρώντας τον εαυτό μας, έχουμε ήδη κάνει το πρώτο βήμα. Το επόμενο είναι να τις ξεπλύνουμε, να τις αδρανοποιήσουμε. Έτσι ανοίγουμε ένα παράθυρο βελτίωσης στις σχέσεις μας.

Μέσα στο βιβλίο Αυτοβοήθειας “Ψυχική Μπουγάδα” θα βρούμε τις 9 αυτές αδυναμίες, που γεμίζουν με αρνητισμό τις σχέσεις μας με τους αγαπημένους μας, με τους φίλους μας και τα φιλικά μας πρόσωπα.

Η “Ψυχική Μπουγάδα” είναι ένα βιβλίο αυτοβοήθειας που αντικρίζει την ευτυχία με άλλα μάτια: πώς θα είσαι ευτυχισμένη ή ευτυχισμένος με το να ξεφορτώνεσαι όλα τα παλιά, τα άχρηστα, τα τοξικά της ζωής σου.

Ξεφορτώσου ό,τι σε πικραίνει, ό,τι μαυρίζει την ψυχή σου, ό,τι σε γεμίζει με αρνητισμό, ό,τι φέρνει τοξικότητα στις σχέσεις σου. Ό,τι αρνητικό ή στενάχωρο… ξουτ!

Αυτά και πολλά ακόμα ενδιαφέροντα θα βρεις μέσα στο βιβλίο Αυτοβοήθειας “Ψυχική Μπουγάδα” (εκδόσεις Ψυχογιός) της Κατερίνας Τσεμπερλίδου.

Θα πάρεις ιδέες για το πώς να δημιουργήσεις χώρο για το καινούριο σε 6 τομείς της ζωής σου:

  • στο χώρο

  • στις σχέσεις

  • στη δουλειά

  • στον εαυτό σου

  • στα οικονομικά

  • στο χρόνο

Στο βιβλίο θα βρεις τα 7 Εύκολα Βήματα για το πώς να γίνεις πιο ευτυχισμένη/ος, πετώντας, διαγράφοντας, χαρίζοντας, πουλώντας ή αντικαθιστώντας. Κάνε το δώρο στον εαυτό σου ή στους φίλους σου. Το αξίζεις!

Καθημερινά στο sitewww.tsemperlidou.gr φθάνουν σχόλια ενθουσιασμένων ανθρώπων που νιώθουν ευεργετημένοι, ανάλαφροι, με καθαρό μυαλό να κάνουν αναθεώρηση και επανα-τακτοποίηση της ζωής τους.

Θα το βρεις στα βιβλιοπωλεία: “Ψυχική Μπουγάδα” (εκδόσεις Ψυχογιός). Στείλε τις εντυπώσεις σου, όταν το διαβάσεις, η συγγραφέας θα χαρεί να τις διαβάσει.

Φωτό από: www.healthcenter.ucsc

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons