ΜΙΚΡΕΣ ΑΝΑΣΕΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ, KATERINA's BLOG

DEKEMBRIOSHAPPINESSteliko

Δεκέμβριος, αφιερωμένος στην Ευτυχία και στις γιορτές στο www.tsemperlidou.gr

Post by: 15/12/2013 0 comments

Δεκέμβριος, οι έρευνες λένε ότι παραδοσιακά, οι άνθρωποι το Δεκέμβριο είμαστε πιο ευτυχισμένοι από οποιοδήποτε άλλο μήνα του χρόνου.

Ο ιστότοπός μας www.tsemperlidou.gr – Ευτυχία θα συμβάλλει και αυτός φέτος! Όλο το χρόνο αναρτούμε κείμενα, tips, άρθρα για την ευτυχία, αυτό το μήνα ακόμα περισσότερο!

Τα βιβλία για τα οποία θα ανεβάσουμε κριτικές θα αφορούν όλα την Ευτυχία. Άρθρα, tips, συμβουλές για να νιώθουμε καλύτερα.

Οι περισσότερες συνταγές μας θα είναι σοκολατοσυνταγές, αφού η σοκολάτα υποκαθιστά την ορμόνη της ευτυχίας, τη σεροτονίνη.

Φυσικά θα έχουμε επίκαιρες αναρτήσεις για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Και όπως πάντα, καθημερινά, οι στήλες μας για την Τεχνολογία, τα Ταξίδια, την Επιχειρηματικότητα, για τα Σπορ, τα Pets, τα τραγούδια, τα DVD, τα ενδιαφέροντα που συμβαίνουν το Σαββατοκύριακο, οι στήλες «Μια καλή μέρα για να», «Ευτυχία είναι» και όλα όσα μπορεί να μας ανεβάσουν για να νιώσουμε όμορφη την εποχή των γιορτών.

Μείνετε στην παρέα μας στο www.tsemperlidou.gr – Ευτυχία, κάθε μέρα όλο το Δεκέμβριο. Σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε. Υπάρχουμε γιατί εσείς μας διαβάζετε. Παρακαλούμε διαδώστε μας.

Φωτό από: www.sxc.hu

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons