ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Ιντερνετικές συμβουλές για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Post by: 09/02/2023 0 comments

Κάθε περίσταση έχει τα πρέπει και τα δεν πρέπει. Ειδικά η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια πολύ ευαίσθητη υπόθεση. Είναι πολύ εύκολο να περάσετε από το “In a relationship” στο “It’s complicated” αν δεν κάνετε τα σωστά πράγματα. Αυτές είναι μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε καλύτερα αυτή την μοναδική ημέρα.

  • Στείλτε ένα ερωτικό μηνυματάκι πριν από τη βραδινή σας έξοδο. Θα δημιουργήσει χαμόγελο, ενθουσιασμό και ανυπομονησία για το βραδινό σας ραντεβού.
  • Μην ασχολείστε με το κινητό σας κατά τη διάρκεια της εξόδου σας είτε είναι ένα όμορφο δείπνο είτε ένα χαλαρό ποτό. Θα δώσετε την εντύπωση ότι υπάρχουν άλλα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή σας.
  • Αν για κάποιο λόγο είστε μακριά ο ένας από τον άλλο, προσκαλέστε τον/την για ένα ραντεβού μέσω Skype! Με κεριά, σαμπάνια και τριαντάφυλλα.
  • Αν η σχέση σας είναι πρόσφατη, μην ανεβάζετε φωτογραφίες ως ζευγάρι στα Facebook, Twitter ή Instagram εκτός αν και οι δύο το έχετε συζητήσει και είστε σύμφωνοι.
  • Ανεβάστε όμως μία φωτογραφία με κάποια λεπτομέρεια από το ραντεβού σας. Το φόρεμα που φοράτε, το λουλούδι που σας έδωσε, την κάρτα που πήρατε, το φανταστικό επιδόρπιο του δείπνου σας κτλ. Όλοι λατρεύουν αυτές τις φωτογραφίες και θα σας γεμίσουν likes.
  • Μην κάνετε tag το νέο σας αγόρι στο Facebook. Οι πιθανότητες είναι ότι δεν έχει αποκαλύψει στους κολλητούς του τα σχέδιά του για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
  • Μην ανεβάσετε το μήνυμά σας για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, στον Τοίχο του αγαπημένου σας στο Facebook, ειδικά αν υπάρχει κάποια δόση ερωτισμού. Πρώτον, μπορεί να δώσετε λανθασμένες εντυπώσεις στους φίλους σας ή ακόμα χειρότερα, να δει το μήνυμα η πρώην του και να αποφασίσει να απαντήσει.
  • Στείλτε ένα μικρό “ψηφιακό” δωράκι όπως μία e-card, ένα τραγούδι του αγαπημένης του/της γκρουπ που μπορείτε να αγοράσετε από κάποιο site ή μία εκπτωτική κάρτα από κάποιο online κατάστημα.
  • Μην αλλάξετε το Facebook relationship status, δηλώνοντας ότι είσαστε “Σε σχέση”, μέχρι να το συζητήσετε και να έχετε αποφασίσει ότι είστε σε ίδια φάση.

Happy Valentine’s Day!

Φωτό από: Ideal

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons