ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

5 καθημερινές καλές συνήθειες για καλύτερη ζωή

Post by: 03/07/2018 0 comments

Σου προτείνουμε ένα πολύτιμο top 5 συνηθειών που μπορούν να αλλάξουν την ποιότητα  της ζωής σου προς το καλύτερο και για αυτό το λόγο, αξίζει να ρίξεις μια ματιά:

  1. Κράτα σταθερό σχεδιασμό στο budget σου

Προσπάθησε να μη χρησιμοποιείς συνέχεια την πιστωτική σου κάρτα για πληρωμές, διότι είναι πιο δύσκολο να ελέγξεις τα έξοδά σου. Μείνε σταθερά στον προϋπολογισμό σου, τσεκάροντας τις δαπάνες και έχοντας πάντα στο μυαλό το οικονομικό σου απόθεμα.

  1. Διάβαζε από κάτι μικρό (έως μεγάλο) κάθε μέρα

Που σημαίνει ότι αντί να κάτσεις μπροστά στην τηλεόραση ή το laptop, σου προτείνουμε να πιάσεις στα χέρια σου ένα βιβλίο ή μια εφημερίδα. Η όρασή σου ξεκουράζεται, το μυαλό σου χαλαρώνει, σίγουρα μαθαίνεις κάτι ουσιώδες, αυξάνοντας την παιδεία σου.

  1. Απόφυγε τα παράπονα

Αντί των παραπόνων, προτείνουμε να διεκδικείς αυτό που θες. Αξιοποίησε πιο πρακτικά και πιο αποφασιστικά το χρόνο σου, αποδεσμεύοντάς τον από τις γκρίνιες και αφιερώνοντάς τον σε ενέργειες διεκδίκησης όσων επιθυμείς.

  1. Φρόντιζε για σπιτικό φαγητό

Τα τελευταία χρόνια, όλο και πιο συχνά τρώμε έξω, σε εστιατόρια και fast-foods. Η ποιότητα των υλικών, όμως, δε συγκρίνεται με τα υλικά που θα επιλέξουμε εμείς οι ίδιοι για την προετοιμασία του φαγητού μας. Συν του ότι η μαγειρική είναι ένα είδος ψυχοθεραπείας που αξίζει να τιμήσεις.

  1. Στόχευε στην ολοκλήρωση ενός task κάθε μέρα

Μη φουσκώνεις το μυαλό σου με χίλιες υποχρεώσεις, αλλά κράτησε ένα minimum επίτευξης στόχων καθημερινά – ξεκίνα με ένα task κάθε μέρα για να νιώθεις ήρεμα μετά την ολοκλήρωσή του.

 

Φωτό από: Consumo Social – Catraca Livre

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons