ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Πώς να φωτογραφίζεις καλύτερα το ηλιοβασίλεμα, τον ουρανό και τη θάλασσα.

Post by: 01/08/2019 0 comments

Γίνε καλύτερος φωτογράφος με λήψεις που θα παραπέμπουν σε επαγγελματία – βρες την αγαπημένη σου ακτογραμμή και ξεκίνα την εξάσκηση. Διάβασε πώς θα πετύχεις παρόμοιες φωτογραφίες όπως οι παρακάτω:

1. Ουρανός και θάλασσαΑξιοποίησε τα σχέδια του ουρανού σε συνδυασμό με ζώα ή φυτά που πλαισιώνουν το περιβάλλον σου και δημιούργησε μια παραδεισένια φωτογραφική σύνθεση. Το κόλπο είναι να συνδυάσεις εντυπωσιακά στοιχεία, με φυσικό φωτισμό.

 

2. ΗλιοβασίλεμαΤο ηλιοβασίλεμα μπορεί να ομορφύνει ακόμα και μια ξερή ακτή. Σημαντική συμβουλή είναι να απενεργοποιήσεις το flash, να κρατήσεις σταθερή τη φωτογραφική μηχανή πάνω σε ένα τρίποδο  και να είσαι on time την κατάλληλη στιγμή!

 

3. Μαγικό πορτρέτοΓια να πετύχεις αυτή τη λήψη θα πρέπει να κατέβεις σε ύψος και να έχεις τον ήλιο απέναντι. Το είδωλο θα βγει μαύρο, μαγεύοντας με το περίγραμμά του στο όμορφο φόντο.

 

4. ΥφάσματαΈνα από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία στις φωτογραφίες των ακτογραμμών, εκτός από τα φυτικά και ζωικά στοιχεία του περιβάλλοντος, είναι τα υφάσματα. Αν σκοπεύεις να φωτογραφίσεις μια φίλη σου, ζήτησέ της να φορέσει αέρινο ένδυμα, ώστε το ύφασμα να κάνει παιχνίδια με τον αέρα.

 

5. Φωτισμοί στο δειλινόΧωρίς flash, με σταθερή μηχανή, φωτογράφισε ένα σκηνικό, που επιτρέπει το παιχνίδισμα των φωτισμών στα νερά της θάλασσας, τις αντανακλάσεις και την ανάδειξη των φυσικών χρωμάτων.

Φωτό από: google.com, pinterest.com

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons