ΤΑΞΙΔΙΑ, ΤΕΧΝΕΣ

Βόλτα στα ωραιότερα μονοπάτια του κόσμου.

Post by: 13/09/2023 0 comments

Για εκείνες τις στιγμές που το μυαλό έχει ανάγκη να ξεφύγει και να αλλάξει παραστάσεις, που η καθημερινή πίεση ζητάει διέξοδο στην φυγή, κάντε μια  βόλτα μαζί μας, στα ωραιότερα μονοπάτια του κόσμου, μέχρι να έρθει η στιγμή που κάποτε  θα τα περπατήσουμε. Τουλάχιστον ας ταξιδέψουμε!!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Judiaann Woo (@judiaann)

Indian Beach, Όρεγκον

Κάνουμε πεζοπορία σε μια ηλιόλουστη ημέρα, κατά μήκος της βραχώδης ακτής του Όρεγκον απολαμβάνοντας εκπληκτική θέα, άγριες παραλίες και ένα καταπράσινο δάσος. Το δημοφιλές αυτό μονοπάτι περνά μέσα από το Ecola State Park και μας προσφέρει εκπληκτικές εικόνες σε κάθε βήμα.

Πυραμίδες της Γκίζας, Αίγυπτος 

Αυτός ο περίπατος θα μας πάει σε έναν τελείως διαφορετικό κόσμο, γεμάτο από διάσπαρτες πυραμίδες σε ένα αμμώδες έδαφος. Η διαδρομή ξεκινάει από τη ξακουστή πυραμίδα του Χεφρήν , συνεχίζει με τις πυραμίδες του Χέοπα και του Μυκερίνου πριν καταλήξει στην επιβλητική Σφίγγα.

Havasu Falls, Αριζόνα

Πρέπει να έχετε κάνει κράτηση πριν εισέλθετε στα εδάφη της φυλής Havasupai, ώστε να απολαύσετε τους εκπληκτικούς γαλαζοπράσινους καταρράκτες. Μέσα στο Grand Canyon, αυτή η εικονική περιήγηση περνάει μέσα από μια απίστευτη έρημο με κόκκινα βράχια.

Τούνελ της Αγάπης, Ουκρανία

Αν αναζητάτε μια πλούσια δόση πράσινου, δεν έχετε παρά να βρεθείτε στο Klevan  της Ουκρανίας, το σπίτι του πλούσιου Toύνελ της Αγάπης. Περνώντας τουλάχιστον τρεις ώρες περπατώντας στις εγκαταλελειμμένες ράγες του τρένου, με ένα περιβάλλον γύρω σας γεμάτο από φωτεινό πράσινο και ήχους πουλιών, δεν θα αισθανθείτε τίποτα λιγότερο από απόλυτη χαλαρότητα.

Positano, Ιταλία

Αν εκτός από μια όμορφη εικονική πεζοπορία, αναζητάτε να ζήσετε και μια νέα κουλτούρα, αυτή η περιήγηση στο Positano, αυτό το χωριό στην πλαγιά της πόλης Αμάλφι της Νότιας Ιταλίας, θα σας ανταμείψει με το παραπάνω. Θα περάσετε μέσα από στενά δρομάκια με καφέ και μπουτίκ πριν φτάσετε στις όμορφες παραλίες.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aparna Patrie (@aparnakrish)

Wailea Beach Path, Χαβάη 

Σίγουρα το τροπικό κλίμα και οι ατελείωτες παραλίες κάνουν την Χαβάη πόλο έλξης για αμέτρητους τουρίστες. Χάρη σε αυτή την εικονική εμπειρία, δεν χρειάζεται να πετάξετε πάνω από έναν ωκεανό για να νιώσετε αυτή τη μαγική αίσθηση. Η διαδρομή θα σας μεταφέρει από το Andaz Maui και το Fairmont Kea Lani  και στο μονοπάτι κατά της μήκος της Wailea Beach.

Εθνικό Πάρκο Bryce Canyon, Γιούτα

Αλλάξτε εντελώς παραστάσεις με τα κόκκινα βράχια της Γιούτα, μέσα από στενά φαράγγια και αμμώδη μονοπάτια. Η θέα των κόκκινων βράχων σε αντίθεση με το πράσινο,  κόβει την ανάσα όταν μπαίνετε στις δασικές περιοχές του μονοπατιού.

Καντόνι της Βέρνης, Ελβετία

Το εικονικό μονοπάτι ξεκινά από το Männlichen, και στη συνέχεια οδηγεί σε μια όμορφη και εύκολη κατηφορική διαδρομή προς το Kleine Scheidegg, ένα ορεινό πέρασμα μεταξύ των κορυφών Eiger και Lauberhorn. Στην πορεία, θα απολαύσετε απρόσμενες συναντήσεις με μερικές ελβετικές αγελάδες πριν βρεθείτε μπροστά σε μια εκπληκτική θέα των βουνών.

Πηγή: arttravel.gr

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons