ΤΑΞΙΔΙΑ, ΤΕΧΝΕΣ

10+1 συμβουλές για check in με το μωρό.

Post by: 27/05/2023 0 comments

Ήρθε η στιγμή που θα ταξιδέψετε για πρώτη φορά με το μωρό σας; Η διαμονή στο ξενοδοχείο αλλά και η διαδρομή μέχρι αυτό μπορεί να σας προκαλεί άγχος, αλλά σίγουρα θα γίνει ευκολότερη ακολουθώντας τα tips μας.

 1. Πάρτε μαζί σας αρκετά αντισηπτικά μαντηλάκια για να καθαρίσετε την κούνια του μωρού που θα σας δώσουν από το ξενοδοχείο.
 2. Μην ξεχάσετε να πακετάρετε την αγαπημένη κουβερτούλα του μωρού, για να νιώθει ότι βρίσκεστε στο οικείο περιβάλλον του σπιτιού.
 3. Προσπαθήστε να τηρείτε το πρόγραμμα φαγητού και ύπνου του μωρού σας.
 4. Αποφύγετε να μείνετε σε δωμάτιο κοντά στο ασανσέρ, για να μην ενοχλείται το μωρό σας από τους ήχους ή τους ανθρώπους που μπαινοβγαίνουν συνεχώς.
 5. Πάρτε μαζί σας αρκετό από το αγαπημένο σνακ του μωρού σας, όπως για παράδειγμα μπισκοτάκια.
 6. Προμηθευτείτε αρκετές ποσότητες από πάνες και μωρομάντηλα για να μην βρεθείτε να ψάχνετε πανικόβλητοι στα σούπερ μάρκετ.
 7. Πάρτε μαζί σας πετσέτες και σεντόνια του μωρού καθώς εκείνα των ξενοδοχείων ενδέχεται να μην είναι όσο απαλά θα θέλατε ή να έχουν πλυθεί με απορρυπαντικό που μπορεί να ερεθίσει το δέρμα του μωρού σας.
 8. Επικοινωνήστε εγκαίρως με το ξενοδοχείο για να ζητήσετε κούνια αλλά και για να ενημερωθείτε για το μπάνιο. Για παράδειγμα, υπάρχει μπανιέρα ή ντουσιέρα; Ή μήπως ο νιπτήρας είναι αρκετά μεγάλος για να κάνετε εκεί μπάνιο το μωρό;
 9. Το μωρά χρειάζονται πολλά προϊόντα περιποίησης όπως σαμπουάν και κρέμες, κάτι που θα προσθέσει αρκετό βάρος στις αποσκευές σας. Προτιμήστε να προμηθευτείτε όλα αυτά τα προϊόντα σε ταξιδιωτικό μέγεθος για να γλιτώσετε το έξτρα βάρος.
 10. Πάρτε μαζί σας αρκετές σακούλες! Σίγουρα θα σας χρειαστούν για να πετάτε τις πάνες του μωρού ή να ξεχωρίζετε τα λερωμένα ρούχα του.
 11. Πολλές αεροπορικές εταιρίες επιτρέπουν την δωρεάν μεταφορά καροτσιού στο αεροπλάνο, όμως το πιθανότερο είναι να μην παρέχουν κάποιου είδους βοήθεια για να φτάσεις μέχρι το αεροπλάνο χωρίς αυτό. Δηλαδή αν παραδόσεις το καρότσι μαζί με τις υπόλοιπες αποσκευές σου, μάντεψε ποιος θα πρέπει να περιφέρεται μέχρι την ώρα της πτήσης κουβαλώντας χειραποσκευές, τσάντες, τσαντάκια και ένα μωρό στην αγκαλιά! Επομένως καλό θα ήταν να το κρατήσετε μαζί σας μέχρι τη σκάλα του αεροπλάνου όπου εκεί θα το παραδώσετε και από το ίδιο σημείο θα το παραλάβετε με την άφιξή σας.

Πηγή: arttravel.gr

Φωτό από: https://gr.depositphotos.com

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons