Είτε συνοδεύει το κυρίως πιάτο, είτε έχει όλους τους απαραίτητους συνδυασμούς ώστε να αποτελέσει η ίδια το μεσημεριανό μας γεύμα, δεν την παραλείπουμε ποτέ. Δίνουμε ενέργεια κι ένταση στη μέρα μας με μια διαφορετική, χρωματιστή επιλογή καθημερινά.
Υλικά (για 2 άτομα)
- 2 ματσάκια μπρόκολο, κομμένο σε μικρά κομματάκια
- 6 ραπανάκια, κομμένα σε λεπτές φέτες
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 1 φλιτζάνι κινόα, μαγειρεμένη σύμφωνα με τις οδηγίες
- 1/2 φλιτζάνι φέτα, θρυμματισμένη
- 1/4 φλιτζανιού χυμό λεμονιού
- 1/2 φλιτζάνι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
- Ανακατεύουμε το μπρόκολο με το ελαιόλαδο. Ζεσταίνουμε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το μπρόκολο και σοτάρουμε μέχρι το μπρόκολο να μαγειρευτεί στο βαθμό αρεσκείας μας.
- Ανακατεύουμε το μαγειρεμένο μπρόκολο με την κινόα, τον μαϊντανό, τα ραπανάκια, τη φέτα και το χυμό λεμονιού, αλατίζουμε κατά βούληση και σερβίρουμε.
Πηγή: arttable.gr
Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης