Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η καλύτερη σπιτική συνταγή για μεσογειακό μπολ κινόα με σάλτσα κόκκινης πιπεριάς.

Ελιές Καλαμών, φέτα και σάλτσα ψητής κόκκινης πιπεριάς: τρο-με-ρός συνδυασμός. Αυτά είναι αυτά τα μεσογειακά μπολ με κινόα. Για εμάς που αγαπάμε τις μεσογειακές γεύσεις, αυτή η σαλάτα ξεχειλίζει Μεσόγειο.

Υλικά: 

  • Μαγειρεμένη κινόα
  • Σπανάκι
  • Λάχανο
  • Αγγούρι
  • Τυρί φέτα
  • Ελιές Καλαμών
  • Κόκκινο κρεμμύδι σε λεπτές φέτες
  • Χούμους ή ταχίνι
  • Μαϊντανό

Για τη σάλτσα:

  • 500γρ ψητές κόκκινες πιπεριές (στο φούρνο ή τουρσί)
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • Αλάτι
  • Χυμό από 1 λεμόνι
  • 1/2 κούπα ελαιόλαδο
  • 1/2 κούπα αμύγδαλα

Μέθοδος :

1. Ρίξτε όλα τα υλικά για τη σάλτσα στο μπλέντερ και χτυπήστε. Η υφή στο τέλος πρέπει να είναι παχιά και ανάγλυφη.
2. Μαγειρέψτε την κινόα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σε ένα μπολ προσθέστε την κινόα και ύστερα φτιάξτε το δικό σας μεσογειακό μπολ με τα υλικά της αρεσκείας σας. Εμείς χρησιμοποιήσαμε τα υλικά που αναγράφονται παραπάνω.
3. Στο τέλος, πασπαλίστε με ελαιόλαδο, χυμό λεμονιού και αλατοπίπερο.

Πηγή: arttable.gr

Fashion & Lifestyle Blog WordPress Theme
© 2024 Streetstyle. All Rights Reserved.

Sign Up to Our Newsletter

Be the first to know the latest updates