ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Τι δεν βρίσκουν οι άντρες ελκυστικό στις γυναίκες, σύμφωνα με το Reddit;

Post by: 25/08/2016 0 comments

Μια ερώτηση στο τμήμα “Ask Men” στο Reddit συγκέντρωσε διάφορες αμφιλεγόμενες απαντήσεις σχετικά με την ελκυστικότητα μιας γυναίκας.

Συγκεκριμένα η ερώτηση ήταν: Τι είναι αυτό που οι γυναίκες νομίζουν ότι τις κάνει πιο ελκυστικές, ενώ οι άντρες πιστεύουν ότι τις κάνεις λιγότερο ελκυστικές;

https://www.reddit.com/r/AskMen/comments/4bl6uh/what_is_something_women_think_makes_them_more/

Οι απαντήσεις που συγκέντρωσε από τους χρήστες του Reddit μέσα σε τρεις περίπου μήνες ήταν διαφωτιστικές για τις απόψεις των αντρών.

  • Ανάμεσα στα άλλα, απάντησαν ότι δεν τους αρέσουν τα duckface, το υπερβολικό μέικ-απ που μοιάζει σα να έχουν βάλει μάσκα και όταν φοράνε κάποιο σάλι που μοιάζει σαν να το έχουν κλέψει από τη γιαγιά τους.
  • Αρκετοί ανέφεραν ότι είναι ενοχλητικό και καθόλου σέξι, όταν νιαουρίζουν και μιλάνε σαν παιδάκια.
  • Οι “χαζο-ξανθιές” δεν έχουν ιδιαίτερα φανατικό κοινό, ενώ οι περισσότεροι θεωρούν ότι η φυσική ομορφιά είναι πολύ πιο σέξι, από τις πλαστικές επεμβάσεις. Κατά συνέπεια, οι άντρες στο Reddit δεν θεωρούν ελκυστικές τις γυναίκες με σιλικόνη στα χείλια ή με εμφυτεύματα στήθους.
  • Άλλα πράγματα που οι άντρες βρίσκουν ότι δεν κάνουν τις γυναίκες ελκυστικές, είναι τα ψηλοκάβαλα παντελόνια (ειδικά αυτά που ανεβαίνουν σχεδόν ως το στήθος), τα υπερβολικά βαμμένα νύχια και τα φρύδια που είναι βαμμένα για να φαίνονται πιο γεμάτα, τα οποία θεωρούνται επιεικώς γελοία.
  • Επίσης, το piercing στα χείλια δεν αρέσει στους άντρες, ενώ τους απωθεί και το υπερβολικό μαύρισμα, ειδικά το σολάριουμ, αφού θεωρούν ότι το μαύρισμα πάει πακέτο με μια προβληματική προσωπικότητα

 

Πάντως, υπήρχαν και αρκετές απαντήσεις που υποστήριζαν ότι οι γυναίκες (όπως και όλοι οι άνθρωποι) πρέπει να κάνουν ό,τι τους αρέσει και ό,τι τους κάνει να νιώθουν όμορφα και να μην δίνουν σημασία στους άλλους! Κι αυτό σωστό!

 

 
Ακολουθήστε την Κατερίνα Τσεμπερλίδου στο Instagram:

Φωτό από: www.fashionlady.in

 

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons