ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

Μαθήματα ευτυχίας για τη συντροφική ζωή από singles!

Post by: 12/07/2019 0 comments

Τελικά τι είναι καλύτερο σε αυτή τη ζωή; Η μοναχική ή η συντροφική ζωή; Εύλογα κάποιος θα απαντήσει ότι εξαρτάται από τη φάση που βρίσκεται κανείς στη ζωή του, τι ζητάει, και τι τον ευχαριστεί. Όλα είναι καλά και όλα χρειάζονται! Όσο ωραίο είναι να περνάς ανέμελα με τις κολλητές σου τόσο ωραίο είναι και να χουχουλιάζεις με το αγόρι σου στο κρεβάτι.

Δεν σημαίνει, βέβαια πως αν είσαι δεσμευμένη δεν μπορείς να τα συνδυάσεις και τις δύο αυτές καταστάσεις; Δηλαδή μπορείς να τα κάνεις όλα, απλά όχι στον ίδιο βαθμό με το αν ήσουν ελεύθερη.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε όποια κατάσταση και αν βρισκόμαστε επιθυμούμε ακριβώς την αντίθετη. Πότε θα νιώσουμε ότι τα έχουμε όλα και θα είμαστε ικανοποιημένες; Ποτέ! Γι΄αυτό συμβιβάσου με το παράλογο της σκέψης μας και δες το θετικά.

Μία single θα σου δώσει μερικά tips ευτυχίας.

Μην παραμελείς τους φίλους σου!
Μπορεί να έχεις μπει σε mood σχέσης και να μη έχεις πια την ίδια όρεξη που είχες πριν για να βγεις και να κάνεις τα ίδια πράγματα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα βλέπεις τους φίλους σου, απλά δεν θα τους βλέπεις στον ίδιο βαθμό. Γιατί μην ξεχνάς πως αυτοί θα είναι δίπλα σου όταν θα έχεις πρόβλημα με τη σχέση σου, την οικογένειά σου, τη δουλειά σου κ.τ.λ.
Αφιέρωσέ τους τον χρόνο που τους αξίζει λοιπόν.

Μπορείς να φλερτάρεις που και που, δεν είναι κακό!
Είσαι ένα κοινωνικό ον! Δεν είναι κακό να βάζεις μια spicy πινελιά στις κοινωνικές συναναστροφές σου, προκειμένου να ανανεωθείς και λίγο. Αρκεί το flirt να είναι αθώο και να έχεις την αίσθηση του μέτρου. Μη επεκταθείς δηλαδή περισσότερο και δώσεις τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υπάρξει κανένα είδος σωματικής επαφής!

Μην αμελείς ποτέ τον εαυτό σου!
Να είσαι περιποιημένη πάντα. Όσα χρόνια σχέση και να έχεις μην επαναπαυτείς. Πρέπει να είσαι πάντα όπως πρέπει. Μην κάνεις το λάθος και νιώσεις παραπάνω ελευθερία και αφεθείς. Όσο sexy και αν σε θεωρεί το αγόρι σου, αν σε δει με oversized πιτζάμες και μάσκα αργίλου στο πρόσωπό σου, όσο να’ναι θα νιώσει σαν να βλέπει την αδερφή του. Δεν είναι καλό όπως καταλαβαίνεις η υπερβολική οικειότητα.

Να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν!
Μην παραμελείς τις ανάγκες σου, τα ενδιαφέροντά σου, τις συνήθειές σου, αυτά που έκανες στο παρελθόν και σε ευχαριστούσαν. Είναι λογικό να έχεις χτίσει μια καθημερινότητα με τον σύντροφό σου και να νιώθεις πως δεν θέλεις να κάνεις τίποτα μόνη σου. Όμως βαθιά μέσα σου έχεις αυτή την ανάγκη και δεν το έχεις καταλάβει. Και αυτή είναι και η παγίδα που πρέπει να αποφύγεις να πέσεις. Όταν είσαι σε σχέση “θολώνει” η κρίση σου, τα θέλω σου, χάνεις καμιά φορά τον εαυτό σου. Είναι κρίμα κάποια ημέρα να ξυπνήσεις και να δεις όλα όσα δεν έκανες και να τραβάς τα μαλλιά σου.

Παράμεινε ανεξάρτητη!
Πρέπει να έχεις τον πλήρη έλεγχο της ζωής σου. Δεν πρέπει να εξαρτάσαι από τον σύντροφο σου.
Εκτός από τους φίλους σου και τα ενδιαφέροντά σου θα πρέπει να μπορείς να σταθείς και μόνη σου και σε πιο πρακτικά θέματα. Μην προσθέτεις λόγους για να κάνεις την σχέση σου ασφυκτική!

Πηγή: thedot.gr

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons