ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

Tips για να κάνεις έναν άντρα να σε κυνηγάει.

Post by: 03/02/2021 0 comments

Μέσα στον ενθουσιασμό και στην πιο παρορμητική φάση στην αρχή μιας σχέσης πολλές φορές ξεχνάμε πως ο άντρας λατρεύει το ρόλο του κυνηγού. Δεν είναι τυχαίο αυτό που λένε πως όσο δεν του δίνεις σημασία, τόσο κολλάει. Όλες μας σίγουρα έχουμε πολλά παραδείγματα είτε δικά μας είτε από τις φίλες μας που ο άντρας κυνηγούσε και κυνηγούσε την «δύσκολη» γυναίκα. Μόνο και μόνο από θέμα εγωισμού αν το δούμε, όταν κάτι θέλουν αλλά δεν μπορούν να το έχουν, το θέλουν ακόμη περισσότερο. Τι μπορείς να κάνεις εσύ λοιπόν για να σε κυνηγήσει αυτός που θέλεις;

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά!

1. Στην επικοινωνία με τα μηνύματα δεν χρειάζεται να απαντάς αμέσως. Δώσε λίγο χρόνο για να δείξεις πως δεν είσαι όλη τη μέρα πάνω από το τηλέφωνο περιμένοντας το μήνυμά του. Να απαντάς με ενθουσιασμό, αλλά χωρίς να φαίνεται πως κρέμεσαι από τα χείλη του.

2. Επίσης είναι προτιμότερο στα πρώτα ραντεβού να μην δέχεσαι προσκλήσεις της τελευταίας στιγμής. Πάλι για τον ίδιο λόγο. Εάν εσύ κατ’ επανάληψη δεν έχεις κανονίσει και αμέσως δέχεσαι να βγεις μαζί του ακόμα και αν είναι για το ίδιο βράδυ, τότε θα φανεί πως δεν έχεις πολλά άλλα να κάνεις πέρα από το να βγεις μαζί του. Άλλωστε μην ξεχνάς πως είναι ωραίο να δείχνεις ανεξάρτητη!

3. Σίγουρα περιμένει να δει πως του δίνεις σημασία. Αν φτάσεις στο άλλο άκρο και δείχνεις εντελώς αδιάφορη μπορεί να το χάσεις εύκολα το παιχνίδι. Γι’ αυτό θέλουμε κάτι ενδιάμεσο. Πρέπει από τη μία να νιώθει πως πρέπει να προσπαθήσει για να τραβήξει την προσοχή σου, χωρίς όμως να σε έχει δεδομένη. Να ξέρει πως ενδιαφέρεσαι αλλά να μην μπορεί να καταλάβει πόσο το θέλεις.

4. Μία συμβουλή που είναι σημαντική για όλα τα στάδια της σχέσης αλλά πολύ σημαντική και για την αρχή! Να έχεις αυτοπεποίθηση και να εκφράζεις τη γνώμη σου. Μην περιμένεις τη δική του επιβεβαίωση για να πάρεις τα πάνω σου. Μην κρεμαστείς από εκείνον. Εσύ να είσαι ο εαυτός σου! Άλλωστε, θα σε ερωτευτεί για αυτό που είσαι. Θέλει να δει και να γνωρίσει τα κομμάτια σου ένα-ένα. Αν χάσεις τον εαυτό σου για να τον κάνεις να σε θέλει, τότε δεν θα προχωρήσει η σχέση.

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons