ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

Συμβουλές για να δείξεις σε έναν άντρα ότι σου αρέσει.

Post by: 12/02/2021 0 comments

Υπάρχουν οι άντρες που δεν φοβούνται να προσεγγίσουν μία γυναίκα ακόμα και αν εκείνη δεν έχει δείξει κανένα σημάδι. Υπάρχουν και εκείνοι που δεν τολμούν να πλησιάσουν αν η γυναίκα δεν δώσει το πράσινο φως. Για την πρώτη περίπτωση άντρα, είμαστε καλυμμένες! Αλλά πως μπορούμε να διαχειριστούμε τη δεύτερη κατηγορία;

Θέλουμε να δείξουμε με απλό και διακριτικό τρόπο πως είμαστε ανοιχτές στη γνωριμία και θα μας άρεσε να μας προσεγγίσει. Πάντα κρατώντας στο πίσω μέρος του μυαλού σου πως το προσωπικό σου στιλ και ο χαρακτήρας σου παίζουν το μεγαλύτερο ρόλο στην αρχή μίας γνωριμίας ή στην αρχή μίας σχέσης, εμείς μπορούμε να σου δώσουμε μερικές συμβουλές για να δείξεις σε έναν άντρα ότι σου αρέσει.

Λένε πως όλα κρύβονται στα μάτια! Όπως εσύ μπορείς να καταλάβεις από τον τρόπο που θα σε κοιτάξει κάποιος πως σε σκέφτεται, το ίδιο ισχύει και για τους άλλους. Το βλέμμα μαρτυρά πολλά! Γι’ αυτό χρησιμοποίησέ το σωστά. Να κάνεις και να χαμογελάς με τα μάτια σου.

Ο τόνος της φωνής σου επίσης μπορεί να παίξει έναν πολύ σημαντικό ρόλο. Αν κατεβάσεις λιγάκι τον τόνο της φωνής σου ακούγεσαι πιο ήρεμη και πιο ήσυχη. Αυτό βγάζει μία σιγουριά. Επίσης προσπάθησε να μιλάς αργά και καθαρά. Θα σε παρατηρεί περισσότερο!

Η σωματική επαφή φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από τις συμβουλές μας. Μπορείς να δείξεις σε κάποιον ότι σου αρέσει με μικρές και διακριτικές κινήσεις. Ένα άγγιγμα στον ώμο, μία πιο τρυφερή αγκαλιά, ή ένα ζουμερό φιλί στο μάγουλο.

Η επικοινωνία είναι το παν! Είναι πολύ όμορφο όταν κάποιος πραγματικά νοιάζεται και θέλει να σε ακούσει. Γι΄ αυτό προσπάθησε να θυμάσαι και να παρατηρείς τις λεπτομέρειες σε αυτά που σου λέει. Να δείχνεις πραγματικό ενδιαφέρον όταν σου μιλάει, ακόμα και για τα πιο απλά κομμάτια της καθημερινότητάς του. Εάν καταφέρετε να έχετε καλή επικοινωνία, τότε οι πιθανότητες της φιλίας ή γνωριμίας να εξελιχθεί σε κάτι άλλο είναι πολλές.

Το μεγαλύτερο όπλο της γυναίκας είναι η αυτοπεποίθηση! Δείξε πως πιστεύεις στον εαυτό σου και πως ξέρεις ποια είσαι και τι θέλεις. Οι άντρες θέλουν δίπλα τους μία γυναίκα δυναμική. Βγάλε προς τα έξω τη δύναμή σου και δείξε τα πιο καλά και αγαπημένα στοιχεία του εαυτού σου!

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons