ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

Χωρίζεις ποτέ οριστικά στον κόσμο των Social Media;

Post by: 26/03/2019 0 comments

Προ Social Media εποχή, όταν χώριζες, χώριζες. Βαρύ, δύσκολο, ασήκωτο. Δεν είχες ιδέα που ήταν ο άλλος, τι έκανε, με ποιον ήταν, πως ήταν, φορούσε το πουλόβερ που του είχες πάρει; Σύχναζε ακόμη στα μέρη σας; Προχώρησε; Αν ναι, πώς είναι το νέο πρόσωπο;

Απορίες που μόνο με stalking παρακολούθηση θα έλυνες, και άρα 9 στους 10 δεν τις έλυναν.

Χτυπιόσουν, έκλαιγες αλλά η λήθη βοηθάει να ξεπεράσεις και άρα, αφού δεν τον έβλεπες τον άλλον κάποια στιγμή αναπόφευκτα τον ξεχνούσες.

Οk, σίγουρα κάπου έξω θα τον πετύχαινες γιατί ρόδα είναι και γυρίζει, αλλά ο χωρισμός ήταν οριστικός και αμετάκλητος. Νέα για εκείνον, εκτός και αν το πάλευες πολύ, δεν μάθαινες.

Τώρα πια, όμως, δεν χωρίζεις ποτέ. Οι πρώην σου θα υπάρχουν πάντα σε κάποιο tag, mention, memory, blocked list, restricted list, ξεχασμένο album από το 2009, σε κοινούς φίλους, σε events, σε invitations lists, σε last seen, σε statuses, σε check in.

Χωρίζετε και μόλις γυρίσεις σπίτι θα ψάξεις όλα τα profile, όλες τις friend lists και, αν το κάψεις τελείως, θα βρεις που έκανε like τελευταία, σε ποιους, σε ποιες, σε τι events πήγε, που εθεάθη μετά από την συνάντησή σας.

Εν ολίγοις δεν θα ξεμπερδέψεις ποτέ. Εκτός και αν κάνεις ένα ωραιότατο block και παλέψεις να κάνεις delete all common content, το φάντασμα του πρώην θα σε στοιχειώνει σε κάθε κλάμα που θα ρίχνεις για να τον ξεπεράσεις.

Οπότε next time που θα θελήσεις να ανεβάσεις τον νέο έρωτά σου, σκέψου τα delete και τα memories και άσε το κινητό από το χέρι ήσυχα-ήσυχα.

Φωτό από: Women Mthai

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons