ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

Τα Ζώδια της εβδομάδας!

Post by: 21/06/2022 0 comments

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από τον διάσημο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη και το www.oroskopos.gr.

ΚΡΙΟΣ

Μην αφήνετε στην τύχη διευθετήσεις που πρέπει να γίνουν άμεσα. Η καθημερινότητα σας κρατά απασχολημένους, αλλά πρέπει να χαράξετε μόνοι σας την πορεία που θέλετε να ακολουθήσετε. Διακοπές και συναναστροφές είναι στο προσκήνιο, καθώς και πράξεις ωφελείας, εκείνες δηλαδή που σας προσφέρουν οικονομική επάρκεια και ασφάλεια. Φανείτε ευχάριστοι στην κοινωνική σας ζωή, αλλά όχι υπερβολικά χαλαροί απέναντι σε τρίτους. Φανείτε προσεκτικοί σε νομικές διεκδικήσεις ή στην ερμηνεία του γράμματος του νόμου στις σχετικές σας επιδιώξεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε περισσότερο εκτεθειμένοι στις διαθέσεις τρίτων και υπάρχει κίνδυνος να αλλάξετε τελείως συμπεριφορά, όταν το συνειδητοποιείτε. Κάποιοι έχετε κουραστεί να υποστηρίζετε διαρκώς εκείνους που κάνουν λάθη και καλό θα ήταν να πάρετε κάποιες αποστάσεις. Ταξίδια και μετακινήσεις ευνοούνται υπό τον όρο ότι δεν αφήνετε πίσω σας εκκρεμότητες. Αισθηματικά, έχετε σύμμαχο την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, που σας κάνει γοητευτικούς, εύστοχους και, κατά μια έννοια, ακαταμάχητους. Φροντίστε καλύτερα τον εαυτό σας, καλύψτε τις ανάγκες σας σε έμψυχο και άψυχο υλικό και προχωρήστε με τις φιλοδοξίες σας!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στον αισθηματικό τομέα για τους περισσότερους έρχονται ευχάριστες εκπλήξεις. Κάτι θα ταράξει τα νερά αλλά μην βιαστείτε να ενθουσιαστείτε και να αλλάξετε τη ζωή σας ιδιαίτερα αν δεν έχετε σοβαρούς λόγους. Στο μεταξύ επιμεληθείτε καλύτερα τα οικονομικά σας χωρίς ψευδαισθήσεις. Αν η κατάσταση έτσι όπως είναι σας ευχαριστεί, προσπαθήστε να την σταθεροποιήσετε, αν όμως κουραστήκατε σκεφθείτε καλά ποιο πρέπει να είναι το επόμενο βήμα σας. Ένα διάστημα περισυλλογής ή ακόμα και ένα ταξίδι, βοηθά να δούμε καλύτερα τι ακριβώς θέλουμε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η συμπεριφορά των άλλων και τα προβλήματα της καθημερινότητας συχνά θα σας προκαλούν εκνευρισμό. Αποφύγετε όσο μπορείτε συζητήσεις και διαφωνίες που θα δημιουργήσουν ρήξεις με ανθρώπους με τους οποίους δεν είστε σίγουροι ότι θέλετε να μαλώσετε ή ότι θα τα ξαναβρείτε αργότερα. Επιβάλλετε να είστε προσεκτικοί ώστε να μην γίνουν λάθη που θα ανατρέψουν την πορεία σας. Ασχοληθείτε με αγάπη και σεβασμό στα επαγγελματικά σας θέματα ώστε να μπορέσετε να τα ολοκληρώσετε, γιατί μην ξεχνάτε ότι οι αγώνες κερδίζονται, δε χαρίζονται.

ΛΕΩΝ

Θα περιοριστεί αρκετά η αναστάτωση, γι’ αυτό φροντίστε να είστε υποχωρητικοί όταν πρέπει και να μην επιμένετε σε πράγματα που γνωρίζετε καλά ότι κάνετε λάθος. Θα αλλάξει προς το καλύτερο τη διάθεσή σας και θα ευθυγραμμίσει με τη δημιουργικότητά σας προκειμένου να πλησιάσετε τους στόχους σας. Η δύναμη θα αρχίσει να σας κατακλύζει με μια αποφασιστικότητα να ξαναπιάσετε αυτά που αφήσατε ή αυτά που δεν προχώρησαν όπως θα θέλατε το προηγούμενο διάστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην ξεχνάτε πως τίποτα δεν κρατάει αιώνια και φερθείτε ανάλογα χωρίς να περιμένετε από τη ζωή σας την τελειότητα. Αποφύγετε αντιθέσεις και παρεξηγήσεις στο άμεσο περιβάλλον σας και φανείτε προσεκτικοί. Αν μία επαγγελματική εξέλιξη φαίνεται να καθυστερεί έχετε επιμονή και υπομονή.

ΖΥΓΟΣ

Στον αισθηματικό τομέα υπάρχουν μερικές δυσκολίες καθώς τίποτα δεν σας ικανοποιεί απόλυτα αλλά είναι δύσκολο να μείνετε και μόνοι σας. Σκεφθείτε πάντως ότι κάποτε πρέπει να αποφασίζουμε χωρίς να επηρεαζόμαστε από την ανασφάλεια μας. Αποφύγετε ειδύλλια στο περιβάλλον εργασίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Περιμένετε από τους άλλους να καταλαβαίνουν όσα δεν λέτε και να λένε ότι θα θέλατε να ξέρετε. Πριν αποφασίσετε να κουραστείτε ή να εκνευριστείτε σκεφθείτε πόσο κουραστικοί μπορεί να είστε εσείς για τους άλλους. Δείξτε την κατανόηση που απαιτείται και όλα μπορούν να γίνουν καλύτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία γνωριμία μπορεί να σας κάνει να νοιώστε ρομαντικά. Μην βιαστείτε όμως να δεσμευτείτε συναισθηματικά πριν περάσει αρκετός καιρός γιατί η ζωή σας επιφυλάσσει και άλλες εκπλήξεις. Καλείστε να δώσετε μία μάχη αυτές τις μέρες και είναι στο χέρι σας να την κερδίσετε. Βάλτε πρόγραμμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στα αισθηματικά η κατάσταση δεν φαίνεται να αλλάζει σημαντικά. Αποφύγετε αντιθέσεις με τον άνθρωπο σας και δείξτε κατανόηση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Γενικά ο Μάιος είναι μήνας που πρέπει να βρείτε το κουράγιο να ανεχτείτε τον παραλογισμό των δικών σας ή ενός φίλους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όσο απαισιόδοξοι και αν είστε αυτό το δύσκολο μήνα θα υπάρξει η ευκαιρία για μία αλλαγή συνθηκών και πρέπει να επωφεληθείτε και να δείτε μακροπρόθεσμα τις εξελίξεις. Στον αισθηματικό τομέα εξακολουθείτε να εθελοτυφλείτε και να ερμηνεύετε τα πράγματα όπως σας αρέσει.

ΙΧΘΕΙΣ

Στις προσπάθειες σας για επαγγελματική βελτίωση μην διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια ενός φίλου ή να χρησιμοποιήσετε μία γνωριμία για να βελτιώσετε τη θέση σας. Αισθηματικά δεν είστε ικανοποιημένοι από την κατάσταση που επικρατεί. Μία συζήτηση πάντως θα βοηθούσε. Αντιξοότητες και εμπόδια δεν θα λείψουν.

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons