ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

Ποια θα είναι η κατάληξη του καλοκαιρινού σου φλερτ σύμφωνα με το ζώδιό σου!

Post by: 26/06/2020 0 comments

Το καλοκαίρι είναι εποχή για τρέλες, νέες γνωριμίες, γυμνά κορμιά, ανάλαφρες περιπέτειες και σαρκικές απολαύσεις! Όλα αυτά δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για να ανθίσουν καλοκαιρινούς έρωτες, οι οποίοι ίσως αποδειχθούν ποιο σοβαροί από όσο φαίνονται αρχικά.

Δες ποια θα είναι η κατάληξη της καλοκαιρινής σου περιπέτειας σύμφωνα με το ζώδιό σου!

Κριός

Αυτό το καλοκαίρι, το μάτι σου θα παίζει διαρκώς και θα εντοπίσεις αρκετούς που σ’ αρέσουν. Και μπορεί να θέλεις να παραμείνεις ελεύθερη, ωραία και να κάνεις χαμούλη σε κάθε σου εμφάνιση, αλλά υπάρχει κάποιος που θα ξεχωρίσει και θα θέλεις να περάσετε μαζί λίγο περισσότερο. Μην χάσεις αυτή την ευκαιρία του καλοκαιριού, γιατί θα έχει και συνέχεια!

Ταύρος

Το καλοκαιρινό σου φλερτ θα είναι γεμάτο εκδρομές, νέες εμπειρίες και ατέλειωτες βόλτες! Θα μονοπωλείς το ενδιαφέρον και την προσοχή του, όμως, με τον ερχομό του φθινοπώρου, οι υποχρεώσεις και η επιστροφή στη σκληρή δουλειά, θα επηρεάσουν την καλή σας διάθεση. Επιπλέον, το πείσμα σου και η κτητικότητά σου, θα κουράσουν το φλερτ σου και θα χρειαστεί λίγο περισσότερο χώρο. Αυτό θα είναι η αρχή του τέλους.

Δίδυμος

Αυτό το καλοκαίρι δεν θα είναι και το καλύτερό σου. Αλλά πώς να είναι, αφού αντί να επικεντρωθείς σε νέες γνωριμίες, εξαντλητικό dating, νέους έρωτες και νέες σχέσεις, εσύ σκέφτεσαι την καριέρα σου. Όμως, είσαι τυχερή, γιατί μέχρι το φθινόπωρο, θα βρεις κάποιον που σε καταλαβαίνει, σε στηρίζει στα θέλω σου και σε υποστηρίξει στις επιλογές σου. Μην τον αφήσεις να φύγει ποτέ απ’ το πλάι σου!

Καρκίνος

Μόλις τελειώσει το καλοκαίρι, θα τελειώσει και η σχέση σας. Και αυτό είναι κάτι που θα σας ανακουφίσει και τους δύο. Γιατί μαζί με το φθινόπωρο, θα έρθουν και τα σύννεφα σε αυτό που ζήσατε.

Λέων

Ένα φλερτ από το παρελθόν, θα επιστρέψει στο προσκήνιο. Και αυτό που νόμιζες ότι ήταν ένα προσωρινό πισωγύρισμα, τελικά θα αποδειχθεί ότι είναι κάτι όμορφο και αληθινό! Κάτι που θα κρατήσει αρκετούς μήνες και, το πιο πιθανό, αρκετά χρόνια… ίσως για πάντα! Ο άντρας των ονείρων σου ήταν τόσο καιρό μπροστά στα μάτια σου και δεν το είχες καταλάβει. Μην χάσεις αυτή τη δεύτερη ευκαιρία!

Παρθένος

Θα είστε σαν ζευγάρι, αλλά δεν θα είστε. Θα βγαίνετε συχνά μαζί και θα περνάτε καλά. Δεν θα βγαίνετε με άλλους. Το φλερτ θα είναι εκεί. Οπότε, μην το πολυζαλίσετε. Στο χέρι σου είναι να του δώσεις να καταλάβει ότι δεν είσαι ένας απλός καλοκαιρινός έρωτας, αλλά ένα κελεπούρι που… αν δεν το προλάβει αυτός, θα προλάβει κάποιος άλλος.

Ζυγός

Μπορεί να ξεκινήσει απλά σαν περιστασιακό σεξ. Αλλά κανείς από τους δυο σας δεν θα μπορεί να αρνηθεί το γεγονός ότι κάτι νιώθει. Και οι δυο θα είστε πλημμυρισμένοι από όμορφα συναισθήματα. Μην εκπλαγείς αν αυτή η σχέση δεν τελειώσει μαζί με τις διακοπές!

Σκορπιός

Δεν θα στεριώσεις ούτε ένα φλερτάκι όλο το καλοκαίρι, αλλά υπάρχει κάποιος που έχεις βάλεις το μάτι, εδώ και καιρό. Όμως, μερικά πράγματα θέλουν το χρόνο τους. Όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου – το οποίο δεν θα αργήσει – θα γίνουν εκπληκτικά πράγματα ανάμεσά σε σας τους δύο!

Τοξότης

Όσο κι αν μισείς τη λέξη αγάπη και την αποφεύγεις όπως ο διάολος το λιβάνι, αυτός ο καλοκαιρινός έρωτας θα έχει δυνατότητες να εξελιχθεί σε κάτι πολύ δυνατό!

Αιγόκερως

Για ένα καλοκαίρι καλός θα είναι, αλλά μέχρι εκεί. Τίποτε παραπάνω.

Υδροχόος

Η σχέση σου μετράει τόσα πολλά χρόνια, που ούτε σε ενδιαφέρουν πια οι καλοκαιρινές περιπέτειες. Ουσιαστικά, είσαι σαν παντρεμένη! Τι τους θες τους καλοκαιρινούς έρωτες;

Ιχθύες

Οι καλοκαιρινοί σου έρωτες θα είναι τόσο one night stand, που δεν θα ανταλλάζεις ούτε τηλέφωνα. Κανένας από αυτούς δεν θα ξαναεμφανιστεί στη ζωή σου, εκτός από κάποιον που θα θέλει να σε γνωρίσεις καλύτερα πριν κάνει κάτι μαζί σου. Όσο και να φοβάσαι τις δεσμεύσεις και τις σχέσεις, αυτός ο κάποιος μπορεί να σου αλλάξει τα μυαλά!

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons