ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

Τρεις βασικές συνήθειες που υιοθετούν τα ερωτευμένα ζευγάρια

Post by: 09/02/2018 0 comments

Όταν ένα ζευγάρι νιώθει πραγματικά ερωτευμένο τότε εκπέμπει αγάπη και φως όπου και αν βρεθεί. Είτε πρόκειται για μία σχέση ορισμένων μηνών είτε για μία μακροχρόνια σχέση, ο ερωτισμός είναι έντονος και διάχυτος. Όμως, επειδή καμία σχέση δεν εξελίσσεται με εύκολο τρόπο, τα ζευγάρια που αγαπιούνται μεταξύ τους πασχίζουν καθημερινά ώστε να οικοδομήσουν μία υγιή σχέση με το έτερον ήμισυ.

Ποιο είναι όμως  το μυστικό αυτής της επιτυχίας; Με ποιο τρόπο ένας δεσμός μπορεί να γίνει περισσότερο δυνατός; Η απάντηση βρίσκεται σε τρεις βασικές συνήθειες τις οποίες αν τις υιοθετήσεις θα εξασφαλίσεις μία δυνατή σχέση εμπιστοσύνης και αγάπης.

Περνούν αρκετό ποιοτικό χρόνο μόνοι τους

Φαίνεται δεδομένο, είναι όμως; Τα περισσότερα ζευγάρια μόλις ξεκινήσουν μία σχέση ξεχνούν αμέσως την προσωπική ζωή που βίωναν μέχρι πρότινος. Τα αφοσιωμένα ζευγάρια ωστόσο φροντίζουν να περνούν όσο περισσότερο χρόνο χρειάζονται για τις προσωπικές στιγμές του καθενός ξεχωριστά: χωρίς παιδιά, τηλέφωνα και δικαιολογίες.  Εν ολίγοις, μην ξεχνάς πως μία υγιής σχέση βασίζεται κυρίως στην προσωπική ελευθερία τόσο του συντρόφου σου όσο και της δικής σου.

Είναι πάντοτε ευγενικοί

Με το να αγαπάς το σύντροφό σου σημαίνει ότι γνωρίζεις ακριβώς τα ”κουμπιά” του. Έτσι μπορείς να αποφύγεις μελλοντικές διαφωνίες και εκρήξεις χωρίς νόημα. Ωστόσο σε περιπτώσεις που ένας τσακωμός είναι αναπόφευκτος, προσπάθησε πάντα να ακούς την αντίθετη πλευρά. Οι άνθρωποι τείνουν να δείχνουν τα χειρότερα αισθήματά τους στους ανθρώπους που αγαπούν περισσότερο. Αντιμετώπισε τις καταστάσεις με δίκαιο τρόπο και φρόντισε να αναγνωρίζεις τις κινήσεις από τον άνθρωπο που αγαπάς.  Άλλωστε η καλοσύνη δεν αποτυγχάνει ποτέ!

Είναι πάντοτε ειλικρινείς  

Εάν η ειλικρίνεια ήταν τόσο απλό ζήτημα τότε δεν θα έλεγε κανείς ποτέ ψέματα! Τα περισσότερα ζευγάρια αποφεύγουν να πουν ολόκληρη την αλήθεια με αποτέλεσμα να πληγώνουν ο ένας τον άλλον. Μία πραγματική σχέση οφείλει να στηρίζεται στη διαφάνεια και στην ειλικρίνεια είτε πρόκειται για οικονομικά ζητήματα είτε πρόκειται για τις προηγούμενες  σχέσεις.

Φωτό από: NationalParrot

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons