ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να ξαναμπείς στο παιχνίδι των ραντεβού

Post by: 09/01/2018 0 comments

Στην εποχή των social media, τα ραντεβού μέσω των dating apps αποτελούν έναν από τους πιο εύκολους και γρήγορους τρόπους για να ξαναμπείς στο παιχνίδι. Η επικοινωνία όμως μέσα από μία οθόνη μπορεί να γίνει συχνά απρόσωπη και δύσκολη. Γι αυτό, η Jess Carbino, Ph.D, κοινωνιολόγος και συνεργάτης του Tinder δίνει τα 5 καλύτερα tips για πετυχημένα ραντεβού.

Δείξε ενδιαφέρον

Χρησιμοποίησε τις πληροφορίες που θα δεις στο προφίλ του εκάστοτε χρήση για να ξεκινήσεις τη συζήτηση. Οι ερωτήσεις γύρω από τα ενδιαφέροντα ή τις φωτογραφίες του αποτελούν έναν καλό τρόπο για να κάνεις την αρχή.

Κάνε FollowUp

Όλοι είμαστε πολυάσχολοι κι έχουμε να αντιμετωπίσουμε χαοτικά προγράμματα. Αν λοιπόν μία συζήτηση έχει «παγώσει», μη φοβηθείς να κάνεις ένα “follow up”. «Στέλνοντας ένα απλό μήνυμα βοηθάς στην προώθηση της κουβέντας» τονίζει η Carbino.

Μην είσαι υπερβολικά μυστηριώδης

Φρόντισε να δώσεις πληροφορίες που αντανακλούν το ποιος είσαι, ειδικά σε κάποιον που σε ενδιαφέρει. «Είναι σημαντικό να συμπεριλάβεις ένα βιογραφικό στο προφίλ σου. Αφιέρωσε λίγο χρόνο μέσα στο Σαββατοκύριακο ώστε να κάνεις ένα update» συμβουλεύει η ειδικός.

Ξεκίνα πάντα με μία ερώτηση            

«Σχεδόν το 35% των ανδρών και των γυναικών λένε ότι θέλουν να λάβουν μια ερώτηση για τον εαυτό τους για αρχή» λέει η Carbino. Έτσι καταλαβαίνεις ότι αυτός που σε προσεγγίζει έχει κάνει την έρευνά του πριν σου κάνει μια ερώτηση που βασίζεται στα ενδιαφέροντά σου.

Μην είσαι τόσο σύντομος

Μετά τον πρώτο χαιρετισμό, προσπάθησε να κάνεις πιο ενδιαφέρουσα την κουβέντα σχολιάζοντας μία φωτογραφία που είδες στο Instagram, ένα πρόσφατο νέο ή ρωτώντας το όνομα του σκύλου (αν είδες ότι έχει).

Φωτό από: PxHere

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons