ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Send My Bag.com: νέα υπηρεσία! Στείλε τις επιπλέον αποσκευές σου φθηνότερα, όπου κι να ταξιδεύεις!

Post by: 15/02/2018 0 comments

Τα ταξίδια στο εξωτερικό μερικές φορές μας δημιουργούν άγχος. Πρέπει να θυμόμαστε ένα σωρό πληροφορίες, πότε πετάμε, πόση ώρα νωρίτερα πρέπει να κάνουμε check in, να μην ξεχάσουμε το διαβατήριό μας, να πακετάρουμε τις βαλίτσες μας και μάλιστα να μην είμαστε υπέρβαροι γιατί θα πληρώσουμε τον κούκο αηδόνι (ειδικά τώρα, που οι φθηνές αεροπορικές εταιρίες επιτρέπουν μόνο χειραποσκευές). Μετά πρέπει να περιμένουμε στην ουρά για να δώσουμε τις βαλίτσες μας, να περιμένουμε μετά την άφιξή μας στον ιμάντα για να τις πάρουμε και αν κατά λάθος χαθούνε, μας περιμένει ένα νέος γραφειοκρατικός Γολγοθάς!

Ποιος μπορεί να μας σώσει; To SendmyBag.com!

Το SendmyBag.com ιδρύθηκε το 2010 στην Ιρλανδία από τον Adam Ewart, επειδή η αεροπορική εταιρία που πετούσε, του χρέωσε 50 λίρες επιπλέον γιατί οι αποσκευές του ξεπερνούσαν το επιτρεπόμενο όριο.

Το SendmyBag.com αναλαμβάνει να παραλάβει τις βαλίτσες από το σπίτι σου και να τις παραδώσει όπου θέλεις, σε πάνω από 100 χώρες στον κόσμο.

Είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στους σπουδαστές, στους αθλητές που μεταφέρουν ογκώδη και βαρύ εξοπλισμό (σκι, σερφ κτλ), στους μουσικούς και στους businessmen.

Η άνοδός του SendmyBag.com είναι ραγδαία και αυτό γιατί οι φθηνές αεροπορικές εταιρίες χρεώνουν υπέρογκα ποσά για τις αποσκευές, αφού η τιμή του εισιτηρίου περιλαμβάνει μόνο μία χειραποσκευή. Το 2007 οι αεροπορικές εταιρίες κέρδισαν 400 εκατομμύρια δολάρια από τις έξτρα αποσκευές. Το 2017, μόνο στο πρώτο τρίμηνο κέρδισαν 1 δισεκατομμύριο δολάρια. Έτσι, τις περισσότερες φορές είναι πιο φθηνό να στείλεις τις αποσκευές με το SendmyBag.com, αλλά και πιο εύκολο, αφού τις παραλαμβάνουν από το χώρο σου και τις παραδίδουν εκεί που θες, κάτι που σημαίνει ότι δεν τις κουβαλάς μόνος σου και δεν περιμένεις στον ιμάντα του αεροδρομίου για να τις πάρεις.

Η διαδικασία είναι απλή:

Βήμα 1: Ζητάς μια προσφορά από το SendmyBag.com.

Βήμα 2: Κλείνεις online αν σε ικανοποιεί η προσφορά του.

Βήμα 3: Ετοιμάζεις τις βαλίτσες σου και συμπληρώνεις τα απαραίτητα έγγραφα.

Βήμα 4: Το προσωπικό του SendmyBag.com παραλαμβάνει τις βαλίτσες σου.

Βήμα 5: Παρακολουθείς που βρίσκονται οι αποσκευές σου με τα tracking numbers που σου έδωσαν.

Βήμα 6: Οι αποσκευές σου, σου παραδίδονται στον προορισμό σου!

Καλό ταξίδι!

Φωτό από: www.facebook.com/sendmybag

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons