ΕΜΠΝΕΥΣΗ, ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Κάνε τα όνειρά σου πραγματικότητα!

Post by: 16/09/2015 0 comments

Για να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα, δεν χρειάζεται μόνο η σκληρή δουλειά, αλλά και ο οραματισμός! Η πνευματική προετοιμασία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την κατάκτηση του τελικού προορισμού, που είναι η εκπλήρωση των στόχων μας.

Διάβασε εδώ 7 τακτικές που θα σε βοηθήσουν να προπονηθείς ψυχικά για να φτάσεις στη δική σου Ιθάκη:

  • Αγόρασε τον Πίνακα των Ονείρων σου: Κυριολεκτικά όμως! Είναι ένας πίνακας όπου θα κολλήσεις φωτογραφίες, σύμβολα, πρόσωπα που σε εμπνέουν και εμπεριέχουν στοιχεία του οράματός σου! Με τη διαμόρφωση και ολοκλήρωσή του, εικονοποιείς τα όνειρά σου και τα αντιλαμβάνεσαι καλύτερα!
  • Κράτα σημειώσεις σε ένα τετράδιο, με τις σκέψεις σου, τους φόβους σου και τους δισταγμούς σου. Όταν θα έχεις πετύχει τους στόχους σου και διαβάσεις ξανά αυτές τις σημειώσεις θα καταλάβεις πολλά για τις ικανότητές σου.
  • Φύλαξε σε ένα ημερολόγιο καταγραφές των ημερήσιων προσπαθειών σου προς την εκπλήρωση των ονείρων σου. Έτσι θα μπορείς να δεις την εξελικτική πορεία αυτού του εκπληκτικού ταξιδιού..
  • Συμβουλεύσου ανθρώπους που εμπιστεύεσαι, που μπορούν να σε εμπνεύσουν και να σου δώσουν δύναμη, κάθε φορά που θα χάνεις την πίστη στον εαυτό σου.
  • Διάβασε πραγματικές ιστορίες σημαντικών ανθρώπων, που άφησαν πίσω τους κληρονομιά, με μεγάλα επιτεύγματα πίσω από το όνομά τους, που εναντιώθηκαν στη μοίρα τους, για να παραδειγματιστείς και να εμπνευστείς.
  • Σκέψου τον εαυτό σου στο μέλλον όταν θα έχεις εκπληρώσει τους στόχους σου. Πήγαινε μπροστά το χρόνο και φαντάσου πώς θα νιώθεις, τι ανακούφιση και μεγαλείο, έχοντας πετύχει όσα ονειρευόσουν.
  • Κράτα την ψυχολογία σου σε υψηλά επίπεδα, χαμογέλα συχνά, κάνε παρέα με “φωτεινούς” ανθρώπους, άκου ευχάριστη μουσική, κοιμήσου καλά, πίνε πολύ νερό: κράτα τον οργανισμό σου ενισχυμένο και την ψυχή σου σε ετοιμότητα για τα δοξασμένα κατορθώματα που ετοιμάζεσαι να ζήσεις!

Φωτό από: hi-tech.ua

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons