ΜΟΔΑ, ΟΜΟΡΦΙΑ, ΣΠΙΤΙ

Τι δείχνει το χρώμα των νυχιών σου για το χαρακτήρα σου;

Post by: 07/09/2021 0 comments

Το χρώμα στα νύχια είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους έκφρασης για μια γυναίκα. Ανάλογα με την εποχή, την περίσταση, τις τελευταίες τάσεις της μόδας και την όρεξή σου, μπορείς να το αλλάζεις εύκολα κι όσο συχνά θες, ανάλογα με τη διάθεσή σου.

Ωστόσο, παρά τις πολλές επιλογές, συνήθως έχουμε μία προτίμηση σε χρώματα, ανάλογα με την προσωπικότητά μας και τη διάθεσή μας.

  1. Κόκκινο

Τα κόκκινα νύχια δείχνουν ότι έχεις πάθος. Είναι ένα τολμηρό χρώμα, που σημαίνει ότι σου αρέσει να δείχνεις τα συναισθήματά σου, αγαπάς την εμπιστοσύνη και χαρακτηρίζεσαι από κυριαρχία. Δίνεις προτεραιότητα στην καριέρα σου, δεν φοβάσαι να γοητεύεις και να τραβάς όλα τα βλέμματα πάνω σου.

  1. Ροζ

Το ροζ δείχνει μια πιο ελαφριά και ρομαντική διάθεση. Είναι πιθανό να μην ενδιαφέρεσαι τόσο για τους κοινωνικούς κανόνες, αλλά να αγαπάς να ζεις στο όμορφο ροζ συννεφάκι σου και να το απολαμβάνεις. Το χρώμα αυτό ταιριάζει σε χαρακτήρες που είναι φιλόδοξοι και συναισθηματικοί.

  1. Πορτοκαλί

Το πορτοκαλί χρώμα στα νύχια δείχνει έναν τολμηρό και παρορμητικό χαρακτήρα. Είναι ένα χρώμα γεμάτο ζεστασιά και ενέργεια. Φανερώνει ενθουσιασμό και δημιουργικότητα. Αποκαλύπτει μια γυναίκα που δεν την ενδιαφέρει τι σκέφτονται οι άλλοι για εκείνη και η οποία σίγουρα ξέρει πώς να διασκεδάζει.

  1. Μωβ

Εάν σου αρέσει το μωβ χρώμα, αυτό θα μπορούσε να φανερώνει μέρος της δημιουργικής σου πλευράς. Το μωβ συνδέεται επίσης με την ευγένεια, την εμπιστοσύνη και δίνει μια αισθησιακή και μυστηριώδη αίσθηση.

  1. Μπλε

Το μπλε δείχνει ηρεμία και γαλήνη. Οι πιο φωτεινές αποχρώσεις, όπως το γαλάζιο δείχνουν μια γυναίκα διασκεδαστική και συναρπαστική, που κρύβει μέσα της μια φιλική και νεανική αύρα, καθώς και την επιθυμία για να δοκιμάσει νέα πράγματα.

  1. Μαύρο

Τα μαύρα νύχια δείχνουν έναν πιο επαναστατικό χαρακτήρα. Εισαι δημιουργικό άτομο, που του αρέσει να σκέφτεται έξω από το κουτί. Είσαι αυθεντική και σοβαρή, αλλά ταυτόχρονα τολμηρή.

  1. Νουντ

Τα πιο ουδέτερα χρώματα ταιριάζουν περισσότερο σε μια γυναίκα ήπιων τόνων, που της αρέσει η απλότητα και η ασφάλεια. Εκπέμπει ηρεμία, σταθερότητα και το προτιμούν οι γυναίκες που τους αρέσει να κάνουν σταθερά βήματα στη ζωή τους.

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons