ΜΟΔΑ, ΟΜΟΡΦΙΑ, ΣΠΙΤΙ

Η συλλογή σαπουνιών και οι κρέμες χεριών των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ.

Post by: 19/06/2022 0 comments

Η βασίλισσα Ελισάβετ δεν είναι η μόνη που τα χαίρεται. Η συλλογή σαπουνιών και οι κρέμες χεριών σε 3 υπέροχα αρώματα και κομψές συσκευασίες έχουν σχεδιαστεί και παρασκευαστεί στο Λονδίνο. Εμπνευσμένα από την κύρια κατοικία της βασίλισσας, κάθε ένα από αυτά αντιπροσωπεύουν την πλούσια ιστορία και τις εμπειρίες που νιώθει κανείς όταν επισκέπτεται τα ανάκτορα. Αυτές οι 3 πολυτελείς χειροποίητες συλλογές είναι φτιαγμένες από θρεπτικά συστατικά για απαλότητα στο δέρμα που διαρκεί.

Σχεδιάστηκαν από την Σαμ Τζέημσον και παρασκευάζονται από την εταιρεία της Soapsmith, για το Καταπίστευμα της Βασιλικής Συλλογής. Περιλαμβάνουν μια σειρά από αρωματικά σαπούνια και κρέμες χεριών, που αιχμαλωτίζουν στιγμές, μνήμες και ιστορίες του παλατιού του Μπάκιγχαμ.

 

Μπορεί κανείς να τα προμηθευτεί είτε από το διαδίκτυο (online) ή από κοντά.

Το σαπούνι με Άνθη Αχλαδιού και Πορτοκαλιού, ο συνδυασμός κίτρου και αχλαδιού, θυμίζει την αίσθηση του επισκέπτη όταν πλησιάζει τη μεγάλη σκάλα των ανακτόρων.

Το σαπούνι λεβάντας με σανδαλόξυλο τιμά την ένδοξη αγγλική εξοχή, προσφέροντας γαλήνη στις αισθήσεις. Έχει δημιουργηθεί προς τιμήν της βασίλισσας- Μητέρας, που έζησε ως στα 102 χρόνια της και είδε την κόρη της, Ελισάβετ, να γίνεται και να παραμένει βασίλισσα για δεκαετίες.

Το σαπούνι με κρινάκια τουμπερόζα και σπόρους τόνκα είναι εμπνευσμένο από την αίθουσα χορού των ανακτόρων, εκεί όπου δόθηκαν λαμπεροί χοροί και από την αίσθηση του μεγαλείου των εκδηλώσεων του στέμματος, με τους υψηλούς επισκέπτες.

Πλούσιες σε αρώματα και κατασκευασμένες από θρεπτικά, για το δέρμα, υλικά, οι ραφινάτες πλάκες σαπουνιού και οι κρέμες της βασίλισσας φέρνουν στα πέρατα του κόσμου, ένα άρωμα πολυτέλειας και κομψότητας.

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons