ΜΟΔΑ, ΟΜΟΡΦΙΑ, ΣΠΙΤΙ

3 μυστικά για τέλεια σιλουέτα.

Post by: 19/03/2020 0 comments

Μπορεί το σφριγηλό κορμί να γίνει πραγματικότητα ακολουθώντας 3 μονάχα μυστικά; Και όμως μπορεί, αρκεί να υπάρχει συνέπεια σε αυτό το πλάνο και επιμονή. Όπως και όλα τα πλάνα άλλωστε, έτσι και αυτό, χρειάζεται την προσπάθειά σας ώστε να υιοθετήσετε 3 συνήθειες στην καθημερινότητά σας, που θα μεταμορφώσουν το σώμα σας αλλά και το μεταβολισμό σας.

1. Μερίδες υπό έλεγχο.
Οι μερίδες είναι εκείνες που θα καθορίσουν την επιτυχία του πλάνου σας. Αν συνηθίζετε να γεμίζετε το πιάτο σας, ήρθε η ώρα να αλλάξετε συνήθειες. Οι μετρημένες μερίδες, σε σταθερή συχνότητα μέσα στην ημέρα, θα δημιουργήσουν ένα υγιές αίσθημα κορεσμού και δε θα σας αφήνουν μόνιμα «σκασμένους» ή πεινασμένους μετά από κάθε γεύμα. Επίσης, δοκιμάστε να τρώτε λίγο πιο αργά, ώστε να βοηθήσετε τη χώνεψη, δημιουργώντας στην πείνα σας το καθεστώς της αυτάρκειας.

2. Επιλογή των σωστών σνακ.
Μπορεί να τρώτε τις σωστές μερίδες, αλλά όταν κάνετε τη λάθος επιλογή στο δεκατιανό σας, καταστρέφετε όλη την προσπάθεια. Δε σας λέμε να βάλετε Χ στα σνακ – απεναντίας. Προτιμήστε τα για να σας κόψουν την πείνα μέχρι να έρθει η ώρα του κυρίως γεύματος, αρκεί να επιλέξετε την υγιεινή λύση. Μια καλή επιλογή σνακ είναι ένα φρούτο, ή μια πλούσια σαλάτα. Μια κακή επιλογή σνακ είναι το σακουλάκι με τσιπς που μπορεί να σκεφτήκατε μόλις τώρα!

3. Αερόβιες ασκήσεις μαζί με δυναμικές.
Δε θα μπορούσαμε να μην ενσωματώσουμε στο τριπλό μας πλάνο τη γυμναστική. Η αερόβια άσκηση είναι η καλύτερη – ξέρατε όμως ότι τα αποτελέσματα γίνονται ακόμα καλύτερα όταν υπάρχει ο συνδυασμός των ασκήσεων βάρους και δύναμης; Έτσι δημιουργούνται οι κατάλληλες βάσεις για καύσεις και σωστό μεταβολισμό, ενώ παράλληλα καταφέρνουμε να θαυμάσουμε στον καθρέπτη μας ένα δυνατό, σφριγηλό κορμί.

Καλή επιτυχία!

Φωτό από: Freepik

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons