ΜΟΔΑ, ΟΜΟΡΦΙΑ, ΣΠΙΤΙ

Πριγκιπόπουλα ανθίζουν στον κόσμο της Μόδας, ως fashion icons!

Post by: 08/05/2021 0 comments

Είναι νέοι, εικοσάρηδες, ωραίοι, λαμπεροί, κοσμοπολίτες, έχουν πριν το όνομά τους τον τίτλο της υψηλοτάτης ή του υψηλότατου και είναι ήδη fashion icons.

Ας γνωρίσουμε 4 πριγκιπόπουλα που τα έχει κερδίσει η μόδα.

Μαρία Ολυμπία της Ελλάδας, influencer

Εγγονή του Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας, η Μαρία Ολυμπία είναι κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, γεννήθηκε το 1998 στη Νέα Υόρκη και μεγάλωσε στο Λονδίνο και στη Νέα Υόρκη. Το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά, αφού και η μητέρα της ασχολείται με τη μόδα, έχοντας  δημιουργήσει μια σειρά παιδικών ρούχων πολυτελείας.

Η Μαρία Ολυμπία, 24 ετών, έχει ποζάρει ως μοντέλο για πασίγνωστα περιοδικά, όπως W και Tatler και έκανε πασαρέλα σε επιδείξεις των οίκων Dolce & Gabbana και Dior. Σπούδασε design στη Νέα Υόρκη στο Parsons College και έχει κάνει την πρακτική της στον οίκο Dior.

Το αγόρι της, είναι ο βρετανός αριστοκράτης Peregrine Pearson, που μια μέρα θα γίνει ο πέμπτος υποκόμης Pearson, κληρονομώντας μια μεγάλη αυτοκρατορία εκπαίδευσης και εκδόσεων βιβλίων. Το ζευγάρι, πέρασε μαζί με την οικογένειά της τις διακοπές τους στο νησί των Σπετσών, πέρυσι το καλοκαίρι.

Νικολάϊ της Δανίας, μανεκέν

Ο Νικολάϊ είναι ο πρωτότοκος γιός του πρίγκιπα της Δανίας Ιωακείμ και της πρώην συζύγου του, Αλεξάνδρας Μάνλεϋ. Έβδομος, καθώς είναι στη σειρά διαδοχής του θρόνου της Δανίας, μπορεί να απολαμβάνει την ελευθερία του, μακρυά από το πιεστικό πρωτόκολλο.

Γεννήθηκε στην Κοπεγχάγη το 1999 και πριν καλά-καλά αρχίσει τις σπουδές του, το 2018, ξεκίνησε την καριέρα του ως μανεκέν, με τη στήριξη των γονιών του. Με ύψος 1.84, πράσινα μάτια, μπούκλες στα μαλλιά, είναι το χρυσό αγόρι στις πασαρέλες. Πρωτοεμφανίστηκε στο London Fashion Week, κάνοντας πασαρέλα στον οίκο Burberry και συνέχισε με τον οίκο Dior. Ο ίδιος θεωρεί την ενασχόλησή του με τη μόδα προσωρινή, γιατί παράλληλα με τη μόδα, συνεχίζει τις σπουδές του στο Business School της Κοπεγχάγης, κάνοντας οικονομικά.

Τέτοιος κούκλος, κάνει τα κορίτσια να ονειρεύονται, αν και βρίσκεται σε σχέση με την όμορφη Μπενεντίκτε Φούστραπ, κόρη τραπεζίτη.

Αλεξάνδρα του Ανόβερου, personal shopper 

Η Αλεξάνδρα, μόλις 21 ετών, είναι κόρη της πριγκίπισσας Καρολίνας του Μονακό και του πρίγκιπα του Ανόβερου, Έρνστ Ωγκύστ. Η μόδα βρήκε τη νέα της μούσα. Η εγγονή της Γκρέις Κέλλυ, της ηθοποιού του Χόλλυγουντ και κόρη της Καρολίνας, που υπήρξε μούσα του Καρλ Λάγκερφελντ από το 1983 ως το 2019, διατηρεί και η ίδια στενές σχέσεις με τον οίκο Σανέλ. Συχνά τη συναντά κανείς στην πρώτη σειρά στις επιδείξεις του οίκου, παρέα με την αδελφή της, Σαρλότ Καζιράγκι, τη Σαμπίνε Γκεττύ, την Αλέξα Τσανγκ και τη Λωρήν Σάντο Ντομίνγκο.

Από 10 ετών είναι δεινή αθλήτρια του πατινάζ και λατρεύει τη μόδα. Θα ήθελε να ασχοληθεί με την τέχνη ή τη μόδα και να ψωνίζει χωρίς ενοχές, ρούχα για λογαριασμό άλλων. Προς το παρόν, το νέο «it» girl, σπουδάζει πολιτικές επιστήμες και φιλοσοφία στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.

Η ίδια ομολογεί ότι συχνά μπαίνει στη ντουλάπα της μητέρας της και «δανείζεται» τα ρούχα της, χωρίς να πάρει προηγουμένως την άδειά της. Θεωρεί πως αυτή η λογική ταιριάζει με τη νέα τάση για τη βιωσιμότητα της μόδας, όπου τα ρούχα φοριούνται επανειλημμένα και όχι μόνο μια φορά.

Πωλίν Ντυκρυέ, στυλίστρια 

Η Πωλίν, δεινή δύτρια, είναι κόρη της πριγκίπισσας Στεφανί του Μονακό και του σωματοφύλακά της και κατόπιν συζύγου της, Ντανιέλ Ντυκρυέ. Είναι εγγονή του πρίγκιπα Ραινιέ και της Γκρέις Κέλλυ. Η ίδια, που γεννήθηκε το 1994, δεν έχει τον τίτλο της πριγκίπισσας.

Μεγάλωσε και πήγε σχολείο στο Μονακό και ασχολήθηκε από πολύ μικρή με τη μόδα. Αρχικά σπούδασε στυλίστρια στο Ινστιτούτο Μαραγκόνι, στο Παρίσι, και μετά design στο Parsons στη Νέα Υόρκη. Έκανε πρακτική 5 μήνες στη Vogue και 6 μήνες στον οίκο Louis Vuitton. Παρακολουθεί συνεχώς τις επιδείξεις μόδας των Valentino, Armani, Longchamp. Το 2014 επιλέχθηκε από την εταιρία καλλυντικών Lancaster, ως το πρόσωπο της των διαφημίσεών της για την Ασία.

Το 2017, πραγματοποίησε το όνειρό της και δημιούργησε τη δική της σειρά ρούχων. Η επωνυμία της εταιρίας της είναι AlterDesigns και διαφημίζεται μέσω Instagram. To 2019, συμμετείχε στο Fashion Week του Παρισιού και για φέτος έχει λανσάρει την κολεξιόν φθινόπωρο-χειμώνας 2020-2021. Για τα ρούχα της κολεξιόν της, χρησιμοποιεί ανακυκλωμένα υλικά, γιατί έτσι νιώθει οικολογικά υπεύθυνη.

Η μόδα έχει πολλά να κερδίσει από την ομορφιά, το ταλέντο και την οικολογική συνείδηση της νέας γενιάς πριγκιπόπουλων της Ευρώπης.

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons