ΕΜΠΝΕΥΣΗ, ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Σου φαίνεται ότι κάνεις βαρετές διακοπές; Δες πως θα αντιστρέψεις την κατάσταση!

Post by: 13/08/2019 0 comments

Χωρίς να χρειαστεί να κάνεις ακραία πράγματα!

OK Είσαι σε περίοδο διακοπών αλλά παρόλα αυτά δεν περνάς καλά; Μην ανησυχείς καθόλου! Μπορείς να αντιστρέψεις την κατάσταση ευθύς αμέσως! Είναι πιο εύκολο από ό,τι νομίζεις! Διότι δεν χρειάζεται ούτε πολλά λεφτά αλλά ούτε και να κάνεις ακραία πράγματα!

Με αυτούς τους 4 τρόπους θα βρεις τον παράδεισό σου!

  1. Το αγαπημένο κομμάτι των διακοπών; Φυσικά ο ύπνος! Είσαι ανέμελη να ξυπνήσεις ό,τι ώρα θέλεις. Γι΄ αυτό κάνε το κρεβάτι σου υπερπαραγωγή! Αν ονειρευόσουν να πας στην Ινδία και δεν μπορείς, τότε πρόσθεσε στο κρεβάτι σου πινελιές που θα θυμίζουν ότι είσαι σε ξενοδοχείο στην Ινδία! Ανατρεπτικό;
  2. Η τέχνη τού να ζεις καλά ξεκινά από τα πιο απλά πράγματα! Μυστικό των Ιταλών που πρέπει να υιοθετήσεις! Γι΄ αυτό την επόμενη φορά που θα πας για φαγητό με την αδελφή, φίλη, αγόρι σου…κανόνισε να μην έχεις τίποτα να κάνεις μετά έτσι ώστε να απολαύσεις αυτή τη στιγμή στο έπακρο.

Παράγγειλε κάτι διαφορετικό που δεν έχεις ξαναδοκιμάσει!

  1. Το να είσαι αυθόρμητη και να κάνεις ό,τι σου έρχεται έχει πραγματικά πολλή πλάκα! Αν θέλεις να δώσεις μια glamourous πινελιά στη ζωή σου, τότε νοίκιασε ένα κάμπριο αμάξι για το Σαββατοκύριακο, πάρε μια φίλη σου μαζί και κάνε ένα ταξίδι σε όποιον κοντινό προορισμό επιθυμείς! Have fun!
  2. Κάνε αρωματοθεραπεία! Ένας αποτελεσματικός τρόπος για να επαναφέρεις στη μνήμη σου αναμνήσεις από το παρελθόν είναι μέσω της μυρωδιάς. Τι σου θυμίζει η καρύδα, η λεβάντα, το γιασεμί; Είναι οι πιο διαδεδομένες καλοκαιρινές μυρωδιές με τις οποίες και έχεις “χτίσει” τις καλύτερες καλοκαιρινές διακοπές σου!

Γι΄ αυτό τι καλύτερο από το να φτιάξεις ένα δικό σου καλοκαιρινό άρωμα με το έλαιο που σου θυμίζει τις καλύτερες διακοπές σου;(!) Θα το φοράς και θα νομίζεις ότι είσαι σε διακοπές!

Πηγή: www.followme.gr

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons