ΕΜΠΝΕΥΣΗ, ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Χειρομαντεία: τι μπορεί να αποκαλύψει η παλάμη σου για την προσωπικότητά σου;

Post by: 04/09/2020 0 comments

Τι πληροφορίες, λοιπόν, μπορείς να δεις για την προσωπικότητα, τη μοίρα και το μέλλον σου, από την παλάμη του χεριού σου;

Η χειρομαντεία είναι μια πανάρχαια τέχνη, που μπορεί να δώσει πολλές πληροφορίες για αρκετές πλευρές της προσωπικότητας ενός ανθρώπου, απλά και μόνο μελετώντας το μέγεθος, το σχήμα και τη σχέση των γραμμών στην παλάμη, τα δάχτυλα και τον καρπό του χεριού του.

Κάθε χέρι μας δίνει τις δικές του πληροφορίες, για αυτό μελετάμε και τα δύο. Το δεξί μας δίνει στοιχεία για γεγονότα, καταστάσεις και ανθρώπους που θα σημαδέψουν τη ζωή μας, ενώ το αριστερό, το χέρι της καρδιάς, μας δίνει πληροφορίες για το χαρακτήρα μας, την προσωπικότητά μας, το πεπρωμένο μας και όλα όσα είναι γραφτό να μας συμβούν στο μέλλον.

Οι κύριες γραμμές της παλάμης

Τέσσερεις είναι οι κύριες γραμμές της παλάμης. Η γραμμή της ζωής, της καρδιάς, του κεφαλιού και του πεπρωμένου. Οι περισσότεροι άνθρωποι ρωτάνε για τη γραμμή της ζωής, γιατί θέλουν να μάθουν ποιο θα είναι το πεπρωμένο τους και το νόημα της ζωής τους. Όμως, και οι τέσσερεις γραμμές είναι σημαντικές, για αυτό δεν πρέπει να τις παραμελείτε όταν ζητάτε να σας διαβάσουν το χέρι. Γιατί όλα έχουν σημασία και όλα συνδέονται.

Η γραμμή της Ζωής

Είναι η γραμμή που ξεκινάει από το δείκτη και καταλήγει στον αντίχειρά σου. Είναι πολύ εμφανής και για αυτό συγκεντρώνει και τη μεγαλύτερη προσοχή από όλες. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι σχετίζεται με τη μακροζωία, όμως είναι λάθος. Η γραμμή της ζωής δεν αποκαλύπτει πόσα χρόνια θα ζήσει κάποιος, αλλά δίνει σημαντικές πληροφορίες για τις εμπειρίες του, τους συναισθηματικούς σταθμούς στη ζωή του και την υγεία του.

Μια μακριά γραμμή συμβολίζει ζωντάνια, υγεία και ισορροπία. Αντίθετα, μια κοντή γραμμή, συμβολίζει μια σωματική αντιμετώπιση των προκλήσεων της ζωής και φανερώνει άνθρωπο που ζει επιφανειακά και που τον χειρίζονται εύκολα οι άλλοι.

Οι βαθιές γραμμές δείχνουν μια ζωή χωρίς προβλήματα. Οι αχνές γραμμές συμβολίζουν μια ζωή προβλέψιμη, χωρίς περιπέτεια. Οι ρωγμές στη γραμμή δείχνουν απώλεια, ατυχήματα ή ασθένειες, χωρίς όμως να αποκαλύπτουν το αποτέλεσμα.

Οι γραμμές σαν αλυσίδα φανερώνουν άνθρωπο ευάλωτο στο συναισθηματικό άγχος, αλλά που θα ζήσει παρόλα αυτά μια καλή ζωή. Οι γραμμές με διακλαδώσεις φανερώνουν αναστάτωση, ανατροπές, δραστικές αλλαγές και αναποφασιστικότητα.

Οι διπλές και τριπλές γραμμές φανερώνουν θετικές επιρροές, οι οποίες θα προσφέρουν πολύτιμη γνώση, ενέργεια, ίσως και την παρουσία μιας δυνατής σχέσης στη ζωή ενός ανθρώπου. Οι διακλαδώσεις φανερώνουν άνοδο, ενώ η ανυπαρξία τους, κάθοδο.

Η γραμμή της Καρδιάς

Είναι γνωστή και ως γραμμή της αγάπης και αποκαλύπτει πράγματα σχετικά με τα συναισθήματα και τις σχέσεις στη ζωή ενός ανθρώπου. Μπορεί να φανερώσει πλούσιες συναισθηματικές εμπειρίες, αφοσίωση στους άλλους, ακόμα και την πιθανότητα καρδιολογικών προβλημάτων. Αν η γραμμή της καρδιάς ακουμπάει τη γραμμή της ζωής, φανερώνει τάση για ερωτικές απογοητεύσεις.

Μια μακριά γραμμή της καρδιάς φανερώνει τρυφερότητα και αγάπη στη ζωή. Μια πολύ μακριά γραμμή, φανερώνει μια εξαρτώμενη σχέση. Μια έντονη και βαθιά γραμμή φανερώνει πάθος και ερωτισμό. Μια μικρή γραμμή της καρδιάς φανερώνει απόρριψη, εσωστρέφεια και προδοσία.

Η γραμμή του Κεφαλιού

Γνωστή και ως γραμμή της σοφίας, βρίσκεται στη μέση της παλάμης σου. Μια καθαρή και ευθεία γραμμή φανερώνει ευφυΐα, αντίληψη, ρεαλισμό και ταλέντο. Αν αυτή γραμμή είναι ταυτόχρονα μακριά και βαθιά, φανερώνει καθαρή σκέψη και συγκέντρωση. Όσο πιο βαθιά η γραμμή, τόσο καλύτερη η μνήμη. Αν η γραμμή του κεφαλιού ακουμπάει τη γραμμή της ζωής, δείχνει ισορροπημένο άνθρωπο. Αντίθετα, αν δεν ακουμπάει, φανερώνει άνθρωπο με πείσμα, ξεροκεφαλιά και ριψοκίνδυνο.

Η γραμμή του Πεπρωμένου

Δεν έχουν όλοι γραμμή πεπρωμένου. Κανονικά, βρίσκεται στη μέση της παλάμης και τέμνει κάθετα τις άλλες κύριες γραμμές. Όσοι έχουν γραμμή πεπρωμένου, αυτή φανερώνει πόσο η ζωή ενός ανθρώπου επηρεάζεται από εξωτερικούς παράγοντες, στους οποίους δεν έχει κανέναν έλεγχο. Αν η γραμμή είναι μακριά, φανερώνει επιτυχία, που είναι αποτέλεσμα προσεκτικού σχεδιασμού και αποφασιστικότητας. Αν είναι κοντή, φανερώνει ότι οι εμπειρίες ενός ανθρώπου είναι αποτέλεσμα της μοίρας και των συμπτώσεων.

Αυτές είναι οι βασικές αρχές της χειρομαντείας. Με μεγαλύτερη μελέτη, μπορείς να μάθεις τη σημασία και κάποιων άλλων, μικρότερων γραμμών, του σχήματος του χεριού σου, του μήκους των δαχτύλων σου και πολλά άλλα.

Φωτό από: halloween safety

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons