ΜΙΚΡΕΣ ΑΝΑΣΕΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ, KATERINA's BLOG

“Το Κορίτσι του Καιρού”, το νέο κοινωνικό μυθιστόρημα από τη συγγραφέα των best seller, Κατερίνα Τσεμπερλίδου. (VIDEO)

Post by: 13/05/2020 0 comments

«Το Κορίτσι του Καιρού», εκδόσεις Ψυχογιός, είναι ένα κοινωνικό μυθιστόρημα που αγγίζει βαθιά το θέα της ισότητας των δύο φύλων. Υπάρχουν μέσα μας ριζωμένα τόσα στερεότυπα για το ποιος είναι ο ρόλος του άντρα και της γυναίκας μέσα σε ένα γάμο, που είναι δύσκολο να αποδεχτούμε αλλαγές, πόσο μάλλον ριζικές ανατροπές.

«Το Κορίτσι του Καιρού», εκδόσεις Ψυχογιός, είναι ένα πολυεπίπεδο μυθιστόρημα για την πολυπλοκότητα του γάμου και της οικογένειας. Παρουσιάζει την αντιστροφή των ρόλων σε ένα ζευγάρι που προκαλείται από μεγάλες ανατροπές στη ζωή του. Αναφέρεται στη θέση της γυναίκας και του άντρα, στο ρόλο τους μέσα στο γάμο, στις σχέσεις πατέρα και γιού, στα λάθη του παρελθόντος, στα διλήμματα που διαμορφώνουν τη ζωή μας. Ποιες αξίες μοιράζεται ένα ζευγάρι μέσα στο κουκούλι του γάμου, χτίζοντας την ασφάλεια, τη σιγουριά και τις ρίζες του;

“Το Κορίτσι του Καιρού”, περίληψη του μυθιστορήματος

Την ημέρα που η Στεφανία ξαναπροσλαμβάνεται, για ένα καλοκαίρι, στην παλιά της δουλειά στην τηλεόραση ως εκφωνήτρια του καιρού, ο άντρα της ο Θοδωρής, χάνει τη δική του.

Τώρα οι ρόλοι αντιστρέφονται. Εκείνη φέρνει τα λεφτά στο σπίτι, ενώ εκείνος σιδερώνει, μαγειρεύει μπιφτέκια και πηγαίνει τα παιδιά στη στάση για να περάσει το σχολικό.

Στο μεταξύ, η Βάλια, εκπαιδευόμενη στην εταιρία όπου δούλευε ο Θοδωρής, έχει βάλει στο μάτι τον γοητευτικό πρώην συνάδελφό της. Την ίδια εποχή, ξαναγυρίζει, διεκδικώντας την αγάπη του γιού του, ο πατέρας του Θοδωρή, που είχε φύγει από το σπίτι, εγκαταλείποντας γυναίκα και γιο, τεσσάρων ετών τότε.

Αλλά και ο οικονομικός διευθυντής στο κανάλι, όπου εργάζεται η Στεφανία, θεωρεί αυτονόητο πως κάθε εργαζόμενη πρέπει να ανταποκριθεί στις ερωτικές του προτάσεις. Η δε προϊσταμένη της, θέλει να τη βγάλει από τη μέση για να βάλει στη θέση της τη βαφτισιμιά της.

Οι πειρασμοί, οι δυσκολίες, τα μυστικά, έρχονται από παντού. Η αντιστροφή των ρόλων κινδυνεύει να διαλύσει το γάμο του ζευγαριού. Πόσο ευάλωτοι είναι στις αλλαγές; Άραγε, θα επαναλάβουν τα λάθη των γονιών τους ή θα προχωρήσουν στη ζωή μέσα από δυνατούς δεσμούς αγάπης;

Μπορείς να βρεις το ολοκαίνουριο μυθιστόρημα “Το Κορίτσι του Καιρού” σε όλα τα βιβλιοπωλεία και online βιβλιοπωλεία, εκδόσεις Ψυχογιός.

https://www.psichogios.gr/to-koritsi-toy-kairoy.html

Φωτό από: Freepik

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης
Show Buttons
Hide Buttons